BANCA Transilvania: Masura Oficiala IMPORTANTA si Mesajul de ULTIM MOMENT pentru Clienti

BANCA Transilvania anunta o masura oficiala foarte importanta si un mesaj de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce decizii a luat institutia.

BANCA Transilvania Masura Oficiala IMPORTANTA Mesajul ULTIM MOMENT Clienti

BANCA Transilvania, institutina financiara pe care milioane de romani se bazeaza pentru servicii bancare in momentul de fata, a decis sa furnizeze informatii oficiale cu privire la o masura foarte importanta pe care a luat-o. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vorbesc in mod oficial despre felul in care vor sa-i ajute pe clientii din Romania sa respecte sistemul E-Factura pe care autoritatile din Romania le impun pentru companii, cu o platforma dedicata.

BANCA Transilvania a implementat in cadrul BT Go un sistem care le permite companiilor, care ii sunt clienti, sa creeze facturi si sa le incarce in platforma ANAF pentru E-Factura, respectand noua legislatie in materie de facturare. BANCA Transilvania a implementat in cadrul BT Go un siste numit FGO, iar acesta este interconectat cu E-Factura pentru incarcarea automata a tuturor facturilor noastre in cadrul serverelor ANAF, pentru a evita amenzile cu care sunt amenintate companiile.

BANCA Transilvania: Masura Oficiala IMPORTANTA si Mesajul de ULTIM MOMENT pentru Clienti

BANCA Transilvania a gandit acest sistem intr-un asemenea mod incat el sa fie foarte usor de folosit atat de pe calculatoare, cat si de pe telefoane mobile, BT Go fiind accesibil de oriunde din lume pentru a crea facturi si a le incarca in E-Factura. Sistemul este gandit intr-un asemenea mod incat oricine poate sa se foloseasca de el pentru a indeplini cerintele pe care autoritatile le au, BANCA Transilvania avand diverse solutii dedicate pentru companiile care ii sunt clienti.

BANCA Transilvania are un website dedicat in care ne ofera informatii cu privire la ceea ce inseamna BT Go in momentul de fata, astfel ca daca sunteti interesati de sistem si vreti sa aflati mai multe detalii, stiit unde sa intrati. Ideea pe care cei de la BANCA Transilvania o au este una foarte buna, iar asta in conditiile in care banca are si un numar mare de companii care ii sunt clienti la ora actuala si se pot folosi de acest sistem cu E-Factura integrata.

BANCA Transilvania nu este singura banca la care avem disponibile solutii de acest gen pentru utilizare, asa ca daca doriti sa profitati de altceva de la vreo alta banca, atunci e bine sa va uitati la toate sa vedeti ce este oferit pentru noi.