Orange: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT in Romania, ce da 12 Luni Gratuit

Orange a emis o instiintare oficiala de ultim moment in Romania, iata ce da gratuit timp de 12 luni de zile, si ce trebuie sa stie romanii acum.

Orange Instiintarea Oficiala ULTIM MOMENT Romania 12 Luni Gratuit

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, face un afoarte important anunt de ultim moment, cu care incearca sa aduca in atentia oamenilor din intreaga tara, o dispozitie importanta. Mai exact, cei de la Orange au hotarat sa le ofere romanilor posibilitatea de a beneficia de nu mai putin de 12 luni de HBO si HBO Max gratuit, daca aleg sa incheie un contract pentru furnizarea de servicii de internet si televiziune.

Orange nu este la prima campanie de acest gen, pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca de-a lungul timpului, grupul de telecomunicatii a mai avut promotii similare, pe care le-a oferit clientilor din intreaga tara, in diverse randuri. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Orange ofera pachete de servicii de internet de mare viteza si televiziune cu multe canale disponibile, astfel ca accesul gratuit la HBO si HBO Max vine ca un bonus extrem de interesant.

Orange: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT in Romania, ce da 12 Luni Gratuit

Orange este, daca nu ma insel, si singurul grup de telecomunicatii care are o asemenea promotie la ora actuala, astfel ca e improbabil sa mai gasiti vreo gratuitate similara oferita de catre vreun alt operator, cel putin acum. Asta inseamna ca daca pentru voi conteaza sa aveti acces la HBO si HBO Max, la Orange s-ar putea sa gasiti cea mai buna oferta la ora actuala, pentru a avea si acest beneficiu major disponibil, chiar daca doar pentru o perioada de 1 an.

Orange are aceasta promotie speciala disponibila in toata Romania in momentul de fata, astfel ca indiferent unde va aflati, ar trebui sa puteti profita de tot fara probleme la ora actuala, atat timp cat alegeti un abonament al companiei. HBO si HBO Max sunt dorite de catre multi romani, iar mai toate grupurile de telecomunicatii ofera acces gratuit pe diverse perioade, dar Orange are una dintre cele mai mari oferte gratuite, daca nu chiar cea mai mare.

Orange are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce le ofera clientilor din toata Romania la ora actuala, astfel ca daca sunteti dornici sa obtineti mai multe informatii, nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a le vedea.