BANCA Transilvania: Decizie Oficiala de ULTIM MOMENT Pusa in Vederea Clientilor Romani

BANCA Transilvania anunta oficial o decizie de ultim moment, care este pusa in vederea clientilor din toata Romania, iata ce transmite institutia financiara.

BANCA Transilvania Decizie Oficiala ULTIM MOMENT Pusa Vederea Clientilor Romani

BANCA Transilvania, institutia financiara cu un numar foart emare de clienti activi in toata Romania la ora actuala, a luat o decizie de ultim moment care este pusa in vedere clientilor din toata Romania, si e bine sa stim despre ea. Dupa cum puteti vedea si mai jos, BANCA Transilvania a decis sa ii informeze in mod oficial pe romani cu privire la o campanie speciala derulata impreuna cu VISA, scopul sau fiind de a aduce gratuitati speciale pentru oamenii interesati.

BANCA Transilvania spune ca, impreuna cu VISA le ofera romanilod din toata tara, sansa de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris, direct in tribune, fara sa faca chiar atat de multe, ceea ce este o veste excelenta pentru multi oameni. Conform celor de la BANCA Transilvania, pentru a participa la aceasta promotie, trebuie sa facem unul dintre cardurile virtuale speciale pentru Jocurile Olimpice de la Paris, disponibile in aplicatia BT Pay si desigur sa platim cu ele.

BANCA Transilvania: Decizie Oficiala de ULTIM MOMENT Pusa in Vederea Clientilor Romani

BANCA Transilvania spune ca dupa ce facem acest lucru, intram in competitia pentru a castiga unul dintre cele doua pachete duble pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, adica bilete de avion, cazare si acces la competitii. Unii dintre voi probabil stiti deja ca BANCA Transilvania a lansat carduri speciale pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, inca de acum cateva luni de zile, iar acum ofera inclusiv bilete gratuite pentru romanii care sunt dornici sa profite.

BANCA Transilvania a creat aceasta campanie speciala pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a vedea competitiile de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, direct din tribune, o ocazie de neratat pentru extrem de multe persoane. Desigur ca trebuie sa fiti client al BANCA Transilvania si sa aveti un cont deschis pentru a putea accesa BT Pay si a emite carduri noi, ceva extrem de important, care nu ar trebui sa fie trecut cu vederea de catre cineva acum.

BANCA Transilvania desfasoara aceasta campanie speciala doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa profitati de ea inainte sa dispara pentru totdeauna, ceea ce nimeni nu-si doreste.