DIGI Romania: Notificarile Oficiale de ULTIM MOMENT cu Importante Anunturi pentru Romani

DIGI Romania este in centrul unor notificari oficiale de ultim moment cu importante anunturi pentru milioane de romani, iata ce transmit autoritatile.

DIGI Romania Notificarile Oficiale ULTIM MOMENT Importante Anunturi Romani

DIGI Romania, de departe cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii care activeaza in tara la ora actuala, este in centrul unor notificari oficiale de ultim moment, care au fost publicate de catre ANCOM pentru toata Romania. Vorbim despre noi cifre de portabilitate pe care ANCOM le-a publicat, acestea aducand in atentia a milioane de romani ceea ce se intampla din punct de vedere al transferurilor de clienti intre retelele de telecomunicatii, iar DIGI Romania este din nou in top.

DIGI Romania a reusit in lunile ianuarie si februarie 2024, sa transfere in retea, prin portare, peste 140.000 de numere de telefonie fixa si mobila, rezultate extrem de bune, care arata ca si anul acesta compania isi va depasi concurenta. Vorbim despre cifre care plaseaza DIGI Romania la o distanta mare fata de Vodafone, principalul grup competitor pe portare, avand de 3 ori mai multe portari in retea decat ei, si peste jumtate din totalul la nivel de tara.

DIGI Romania: Notificarile Oficiale de ULTIM MOMENT cu Importante Anunturi pentru Romani

DIGI Romania reuseste sa aiba in continuare foarte mare succes pe partea de portari in retea, in principal multumita ofertelor cu preturi foarte mici pentru clientii din Romania, astfel ca reuseste sa atraga oamenii care sunt in cautare de servicii mai ieftine. Desigur ca DIGI Romania nu are cele mai bune servicii de telefonie mobila din Romania, lucru cunoscut de mult si aflat de altii in momentul in care le contracteaza, dar la preturi nu are concurenta deocadamta.

DIGI Romania se lupta cu Orange, Telekom si Vodafone pe segmentul portarii, concurenta devenind tot mai mare in ultimii ani, dar chiar si asa, compania detinuta de RCS & RDS are in continuare cele mai mici preturi in tara. DIGI Romania anunta in mod constant promotii noi pentru clientii care aleg sa se porteze in reteaua sa si va continua sa faca acest lucru, atat timp cat vor exista romani dornici sa profite de promotii pentru a avea preturi cat mai mici.

DIGI Romania are pe website-ul sau o serie de oferte speciale chiar in acest moment pentru romanii interesati, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la toate detaliile care ar putea sa ne ajute sa avem preturi mai mici.