ENEL: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT, Schimbarea in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

ENEL a inceput sa trimita o notificare oficiala de ultim moment cu o schimbare pe care o face pentru milioane de clienti din Romania in curand.

ENEL Notificarea Oficiala ULTIM MOMENT Schimbarea ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

ENEL, grupul de energie din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale in fiecare zi pentru milioane de clienti din toata tara, a inceput sa-si notifice toti clientii in legatura cu o schimbare foarte importanta pe care o face. Stiti deja ca ENEL a fost cumparat de catre PPC Energie, iar grupul elen face o serie de schimbari importante pentru felul in care va functiona grupul din Romania in procesul de furnizare a energiei catre clientii din toata tara.

ENEL isi notifica toti clientii in legatura cu faptul ca, incepand cu data de 10 aprilie, isi schimba adresa de email pe care poate fi contactata, deci orice fel de email-uri trimise catre vechea adresa, nu vor mai ajunge acolo. Conform celor de la ENEL, adresa veche, contacteem.ro@enel.com va deveni indisponibila din 10 aprilie 2024, iar toti cei care vor sa intre in contact cu compania, vor trebui sa trimita email-uri catre contact-energiemuntenia@ppcgroup.com.

ENEL: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT, Schimbarea in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

ENEL spune ca schimbarea are la baza decizia PPC Energie de a renunta la denumiera actuala a companiei, facand tranzitia catre un alt brand, probabil cel propriu, iar asta presupune si modificari ale modalitatilor de contact. Nu este neobisnuit ca lucrurile de acest gen sa se intample cand se face o achizitie atat de importanta, iar cum ENEL are milioane de clienti in toata tara, e de asteptat ca masuri de acest gen sa fie puse in aplicare pentru romani.

ENEL spune ca pana in 10 aprilie adresa de email ramane in continuare valabila si pot fi trimise mesaje prin intermediul ei, insa restul metodelor de contact vor ramane neschimbate, cel putin deocamdata, ceea ce desigur ca este foarte important. Mai mult decat atat, deocamdata cei de la ENEL nu au dezvaluit si o data concreta pentru rebranding-ul la care lucreaza, asa ca din acest punct de vedere, ramane de vazut cat va dura pana cand se va intampla asta.

ENEL are si pe website-ul sau informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie clientii in legatura cu aceste schimbari aduse de preluarea de catre PPC Energie, ea fiind una de interes pentru milioane de oameni din tara.