BANCA Transilvania: Deciziile Oficiale IMPORTANTE cu Beneficii pentru Clientii din Toata Romania

BANCA Transilvania a luat o serie de decizii importante, cu beneficii serioase pentru clientii din toata Romania, iata de ce ne putem bucura acum.

BANCA Transilvania Deciziile Oficiale IMPORTANTE Beneficii Clientii Toata Romania

BANCA Transilvania, institutie financiara de prim rand cu peste 4 milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a pus in aplicare o serie de masuri extrem de importante pentru clientii din toata Romania, care au adus si beneficii mari. Vorbim despre decizii in baza carora BANCA Transilvania a implementat o serie de servicii pe care foarte multi clienti le folosesc, chiar daca nu toti si-au imaginat in trecut ca ar putea avea oferit asa ceva, sau credeau ca au nevoie.

BANCA Transilvania a implementat, in primul rand, posibilitatea ca oricare dintre clientii din Romania sa isi instaleze aplicatia BT Pay pentru a beneficia de optiunea de a face o asigurare RCA pentru masina direct din telefon. Aceasta functionalitate simplifica foarte mult procesul de a obtine o asigurare RCA in Romania, mai ales ca BANCA Transilvania este unul dintre asiguratorii de top, care poate sa le ofere clientilor romani siguranta de care au nevoie.

BANCA Transilvania: Deciziile Oficiale IMPORTANTE cu Beneficii pentru Clientii din Toata Romania

BANCA Transilvania a implementat deasemenea pentru clientii sai optiunea de a adauga in cadrul propriei aplicatii BT Pay si carduri care sunt emise de catre alte banci din Romania, inclusiv de a vedea informatii despre soldul conturilor. Aceasta functionalitate este extrem de utila in situatia in care vrem sa stim rapid cati bani avem la o alta banca, iar BANCA Transilvania ofera o functionalitate care in mod normal nu era disponibile decat la bancomatul bancii care a emis cardul.

BANCA Transilvania a implementat in cadrul aplicatiei BT Pay si posibilitatea pentru clienti de a obtine overdraft-uri pentru conturile lor, fara a mai merge la banca, un beneficiu extrem de important, de care multi vor sa profite. Vorbim despre o decizie a celor de la BANCA Transilvania, care in final le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de acces foarte rapid la banii de care au nevoie, pana la 25.000 de LEI putand fi oferiti in acest mod de catre banca.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau detalii cu privire la toate aceste beneficii, asa ca oricine este interesat, poate sa le descopere direct de acolo, pentru a vedea ce anume este potrivit nevoilor pe care la re.