Electrica: Informari Oficiale de ULTIM MOMENT, Clientii Romani Vizati de Masuri Importante

Electrica face informari oficiale de ultim moment pentru clientii din Romania, ia ce masuri importante sunt aduse in atentia oamenilor chiar acum.

Electrica Informari Oficiale ULTIM MOMENT Clientii Romani Vizati Masuri Importante

Electrica, marele grup de energie din Romania care sustine activitatea a peste 3 milioane de romani furnizand energie electrica si gaze naturale, a decis sa publice o serie de informari oficiale de ultim moment pentru clientii romani. Foarte multi romani se intreaba ce fel de informatii sunt incluse pe facturile Electrica emise in mod constant, iar asta pentru ca in cadrul acestora exista o varietate de informatii pe care nu toata lumea le intelege chiar atat de usor.

Electrica explica in cadrul website-ului sau, ca in facturile emise pentru clientii din Romania nu sunt incluse doar costurile pentru consumul de energie electrica, la acestea adaugandu-se inclusiv contravaloarea certificatelor verzi. Aceasta este o obligatie legala pe care Electrica o are cand vine vorba despre emiterea facturilor pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca autoritatile din tara noastra impun o serie de obligatii pentru modul in care sunt create aceste facturi.

Electrica: Informari Oficiale de ULTIM MOMENT, Clientii Romani Vizati de Masuri Importante

Electrica spune deasemenea ca in cadrul facturilor este inclusa si contributia de cogenerare de inalta eficienta, o alta componenta foarte importanta a pretului care este perceput pentru clientii din toata Romania in fiecare luna. Desigur ca lucrurile nu se opresc aici, Electrica explicand si faptul ca acciza este deasemenea inclusa in pretul pentru energie electrica pe care il platim in fiecare luna, aceasta fiind impusa de catre Guvernul Romaniei peste pretul standard.

Electrica adauga, desigur, inclusiv TVA la preturile pe cere le percepe clientilor din Romania pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, iar daca in viitor vor fi impuse alte taxe si impozite, acestea vor fi deasemenea incluse. Electrica explica faptul ca toate ceea ce percepe in plus fata de pretul efectiv al energiei electrice zi gazelor naturale, este in concordanta cu legislatia in vigoare, deci nu ar trebui sa fie nimic in afara a ceea ce percepe orice alta companie.

Electrica ofera pe website-ul sau inclusiv explicatii detaliate cu privire la fiecare componenta a facturii emise lunar catre clienti, asa ca daca vreti sa aflati mai multe detalii, puteti sa vedeti acolo informatii detaliate.