BRD Romania: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT, da GRATUIT Vouchere eMAG Clientilor Romani

BRD Romania a facut un anunt oficial de ultim moment si da gratuit vouchere eMAG pentru clientii din toata Romania, iata decizia luata de banca.

BRD Romania Anunt Oficial ULTIM MOMENT GRATUIT Vouchere eMAG Clientilor Romani

BRD Romania, unul dintre grupurile financiare din Romania cu cele mai mari numere de clienti care beneficiaza de servicii bancare, anunta in mod oficial romanii in legatura cu faptul ca da gratuit vouchere eMAG in ceasta perioada. Vorbim despre o decizie a celor de la BRD Romania prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 100 de vouchere BRD Romania in valoare de 250 de LEI fiecare, cu care putem cumpara produse din aceasta pagina.

BRD Romania ofera aceste vouchere clientilor din Romania care au sistemele EasyPOS activate si le folosesc in viata de zi cu zi, pentru a incasa plati de la clientii carora le furnizeaza servicii, solutia fiind gandita pentru micii comercianti. BRD Romania spune ca daca se fac minim 3 incasari intr-o luna folosind EasyPOS, atunci oricare dintre clientii care le incaseaza, va avea sansa de a castiga unul dintre voucherele de 250 de LEI, pe care banca le ofera.

BRD Romania: Anunt Oficial de ULTIM MOMENT, da GRATUIT Vouchere eMAG Clientilor Romani

BRD Romania spune ca aceasta campanie se desfasoara pana in a doua parte a lunii iunie 2024, astfel ca exista suficient timp pentru a profita de ofertele speciale anuntate de catre banca si merita sa nu le ignoram, pentru ca sunt importante. Cei de la BRD Romania incearca sa ii ajute pe clientii din toata tara sa se bucure de beneficii importante pentru utilizarea serviciilor lor, insa desigur ca in aceasta situatie vorbim despre o campanie limitata doar la anumite servicii.

BRD Romania impune limite doar in ceea ce priveste folosirea EasyPOS, atfel ca daca nu aveti un asemenea sistem si nu il folositi, nu va veti putea bucura de ceea ce a decis banca sa ofere, adica vouchere eMAG gratuite romanilor. Regulamentul acestei campanii, pe care BRD Romania o ofera in Romania este public in cadrul website-ului bancii, astfel ca oricine este interesat sa participe, o poate face respectand conditiile obligatorii impuse de catre banca.

BRD Romania va anunta castigatorii acestei campanii, cel mai probabil, abia in cursul lunii iulie, astfel ca pana atunci este foarte putin probabil sa aflati daca ati castigat vreunul dintre voucherele oferite oficial, sau nu.