DIGI Romania: AVERTISMENT Extrem de Serios in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

DIGI Romania transmite un avertisment extrem de serios, el fiind adus in atentia a milioane de clienti din toata Romania chiar in acest moment.

DIGI Romania AVERTISMENT Extrem Serios ATENTIA Milioane Clienti Romani

DIGI Romania, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, este in centrul unei noi probleme de care pot fi afectati milioane de clienti, iar asta pentru ca vorbim despre o campanie de tip phishing. Imaginea celor de la DIGI Romania este folosita in cadrul unei campanii de tip phishing prin care se incearca furtul datelor clientilor, ceea ce poate fi destul de periculos, in functie de datele pe care le cedati raufacatorilor.

DIGI Romania are imaginea folosita intr-o campanie de tip phishing care se bazeaza pe trimiterea de email-uri catre romani, in acestea spunandu-li-se ca este finalizata o asa-zisa procedura pentru schimbarea eSIM-ului pe care il folosesc. Daca vorbim despre clienti ai DIGI Mobil, subsidiara a DIGI Romania, atunci problema poate fi mare, pentru ca email-urile contin un link, care ar trebui sa ii directioneze pe clienti catre o pagina de pe website-ul companiei.

DIGI Romania: AVERTISMENT Extrem de Serios in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

DIGI Romania eSIM schimb frauda

DIGI Romania permite activarea de cartele eSIM de catre clientii romani, iar procedura se initiaza prin website-ul sau, asa ca tuturor celor care primesc aceste email-uri li se cere sa intre pe website-ul companiei si a se logheze cu datele proprii. Problema este ca, link-urile transmise in email-urile din aceasta campanie de tip phishing, nu directioneaza oamenii spre website-ul celor de la DIGI Romania, ci catre un website fals, prin care sunt furate datele lor, chiar de la introducere.

DIGI Romania nu poate sa opreasca in vreun fel campaniile de acest gen, ci poate doar sa ii previna pe oameni sa nu acceseze link-urile din email-uri si sa nu introduca datele in website-urile false catre care sunt directionati de ele. In cazul in care milioanele de clienti ai DIGI Romania nu se protejeaza, ar putea avea datele de logare in website-ul companiei, si nu doar atat, furate foarte rapid de catre raufacatorii din spatele acestei campanii de tip phishing, din pacate.

DIGI Romania are pe website-ul sau mai multe informatii in legatura cu modalitatile prin care putem preveni situatiile in care ne sunt furate datele, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe despre asta, trebuie sa intrati acolo.