Formula 1: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Mercedes dupa Esecul lui Lewis Hamilton in Australia

Formula 1 este in centrul unor anunturi oficiale de ultim moment ale Mercedes dupa esecul lui Lewis Hamilton in Australia, iata ce spune echipa.

Formula 1 Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Mercedes Esecul Lewis Hamilton Australia

Formula 1 ne-a adus o surpriza uriasa in Grand Prix-ul din Austrlia, iar asta pentru ca Mercedes a avut probleme uriase dupa ce atat Lewis Hamilton, cat si George Russell au fost nevoiti sa se retraga din cursa din cauza problemelor tehnice ale masinilor, iar acum echipa trebuie sa descopere ce anume a cauzat aceste probleme serioase pentru automobile.

Formula 1 nu a mai avut o surpriza atat de neplacuta din partea Mercedes de foarte multa vreme, iar Lewis Hamilton desigur ca este extrem de nemultumit de performantele pe care le au masinile, insa cu toate acestea, deocamdata echipa nu are vreo informatie legata de rezolvarea situatiei inainte de cursele urmatoare, din pacate.

Formula 1 va continua in perioada urmatoare, iar daca Mercedes nu va reusi sa rezolve problemele masinilor pe care concureaza Lewis Hamilton si George Russell, atunci e foarte posibil sa vedem probleme similare in cursele viitoare, mai ales ca ambii piloti au dorinte foarte mari de a castiga cat mai multe premii in perioada urmatoare pe circuite.

“Tot ce știm sunt simptomele la acea vreme, care erau o pierdere rapidă a presiunii uleiului, urmată de o oprire a motorului pentru a-l proteja. Când știi că ai o astfel de pierdere catastrofală, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru viitor este să-l omori acolo și apoi, și atunci nu mai ai ca o încărcătură de metal topit.

În mod normal, aveți un lanț de dovezi destul de clare cu privire la ceea ce a provocat-o și apoi vă permite să lucrați mai bine pentru viitor. Deci, nu știm încă, [dar] Brixworth și HPP [Mercedes High Performance Powertrains] vor face în scurt timp.”