BANCA Transilvania: Foarte Importanta Masura Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania a luat o foarte importanta masura oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce spune institutia financiara.

BANCA Transilvania Foarte Importanta Masura Oficiala ULTIM MOMENT Clientii Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din toata Romania si din Europa de Est in momentul de fata, a luat o masura foarte importanta pentru clientii din toata tara, una despre care trebuie sa stie toti cei care-i folosesc serviciile online. Masura pe care BANCA Transilvania are menirea de a-i ajuta pe clientii romani sa-si dea seama daca serviciile bancare online pe care banca le ofera, sunt, sau nu, disponibile la un moment dat, pentru a sti daca acestea nu functioneaza cumva, si de ce se intampla asta.

BANCA Transilvania are o pagina speciala in cadrul website-ului sau, prin care le ofera romanilor posibilitatea de a vedea care dintre serviciile sale online nu functioneaza la un moment dat, astfel incat sa stim ce se intampla, in timp real. Vorbim despre informatii cu privire la situatia website-ului, a NeoBT, a BT Pay sau BT24, inclusiv a platformei de creditare pe care BANCA Transilvania o ofera pentru a obtine un serviciu de acest gen 100% online, fara a merge intr-o agentie.

BANCA Transilvania: Foarte Importanta Masura Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Banca Transilvania stare servicii

BANCA Transilvania nu ofera foarte multe detalii in aceasta pagina, dincolo de faptul ca serviciile sunt, sau nu, online, ceea ce nu e tocmai neobisnuit, dar informatiile sunt extrem de importante pentru clientii care folosesc serviciile. Importanta lor sta in faptul ca, daca aplicatiile BT Pay sau NeoBT nu functioneaza, sau nu putem obtine un credit 100% online de la BANCA Transilvania macar stim ca in spatele acestei situatii se afla o problema a serviciilor.

BANCA Transilvania nu va afisa cat ar putea dura eventualele lucrari de mentenanta pentru servicii, daca ele sunt indisponibile, asa ca nu stim acest lucru, deci daca ele nu functioneaza, va trebui sa asteptam pana cand situatia va reveni la normal. Nu se intampla foarte des ca BANCA Transilvania sa nu aiba servicii functionale pentru perioade lungi de timp, insa daca se va intampla acest lucru vreodata, macar stim ca nu ne putemfolosi de ele.

BANCA Transilvania nu este singura banca la care exista o pagina dedicata cu informatii legate de indisponibilitatea anumitor servicii, astfel ca daca folositi serviciile altor banci din Romania, ar trebui sa vedeti informatii similare oferite.