DIGI Romania: Impresionant Anunt Oficial de ULTIM MOMENT in Atentia a Milioane de Romani

DIGI Romania a publicat un impresionant anunt oficial de ultim moment, el fiind adus in atentia a milioane de romani din intreaga tara, iata de ce.

DIGI Romania Impresionant Anunt Oficial ULTIM MOMENT Atentia Milioane Romani

DIGI Romania, grupul de telecomunicatii cel mai mare din toata Romania cu milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale la nivelul intregii tari, aduce in imediata atentie a romanilor contributiile pe care le-a avut la bugetul de stat. Vorbim despre mii de angajati pe care DIGI Romania ii are in toata tara, pentru ei, impreuna cu celelalte taxe aferente desfasurarii afacerilor in Romania, compania platind nu mai putin de 312.5 milioane de LEI la bugetul de stat.

DIGI Romania a publicat aceasta informatie in cursul zilelor trecute pentru toti romanii care sunt dornici sa afle mai multe despre felul in care isi desfasoara compania afacerile, ea afirmand ca in 2023 a platit 1.1 miliarde de LEI catre bugetul de stat. Suma este una impresionanta, insa vorbim despre o companie care are afaceri de cu mult peste 1 miliard de euro in Europa, iar pentru ele cei de la DIGI Romania au platit peste 250 de milioane de euro in taxe.

DIGI Romania: Impresionant Anunt Oficial de ULTIM MOMENT in Atentia a Milioane de Romani

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, dar si unul dintre cei mai mari contribuitori la bugetul de stat, impreuna cu Orange, Vodafone si Telekom, varsand miliarde de LEI in contul statului in fiecare an. Cei de la DIGI Romania au inceput sa puna in atentia noastra cifrele acestea inca din perioada pandemiei de Coronavirus, cand a devenit o problema felul in care companiile isi platesc taxele, evidentiind cat de multi bani transfera.

DIGI Romania face si investitii extrem de mari in Romania, dar si in alte locatii din Europa, grupul reusind sa aiba succes impresionant in Spania si Italia, intentiile sale fiind de a se extinde inclusiv in Belgia si Portugalia in anii urmatori. Investitiile pe care DIGI Romania sunt posibile multumita incasarilor foarte mari pe care compania le are, dar desigur ca ele se deduc ca si cheltuieli, astfel ca la bugetul de stat ajung mai putini bani in fiecare an.

DIGI Romania publica in fiecare trimestru fiscal informatii cu privire la taxele pe care le plateste catre statul roman, astfel ca stim tot timpul cati bani sunt virati pentru a fi utilizati in beneficiul nostru.