Formula 1: Lewis Hamilton face Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT despre Mercedes, Inlocuitorul Sau

Formula 1 revine in centrul atentiei cu un anunt al lui Lewis Hamilton cu privire la Mercedes si inlocuitorul sau, iata ce a afirmat pilotul F1.

Formula 1 Lewis Hamilton Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Mercedes Inlocuitorul Sau

Formula 1 va trece in cateva luni printr-o schimbare uriasa, dupa ce Lewis Hamilton va pleca de la echipa Mercedes pentru Ferrari, o mutare pe care foarte putini au vazut-o ca posibila pana cand a fost anuntata, dar una care vine cu foarte mari surprize, inclusiv in ceea ce priveste inlocuitorul pilotului britanic langa colegul sau George Russell.

Formula 1 va continua in urmatoarele luni, iar pe masura ce Lewis Hamilton va trece la Mercedes, britanicul si-ar dori sa il vada in locul sau pe Sebastian Vettel la echipa pe care o paraseste, lucru care n-ar fi tocmai o idee chiar atat de rea, avand in vedere ca este un pilot extrem de bun, care poate oferi avantaje reale echipei.

Formula 1 nu va ramane totusi fara Lewis Hamilton prea curand, iar asta pentru ca el va continua sa conduca pentru multi ani, de acum incolo, pentru cei de la Ferrari, dar ramane de vazut cat de mare, sau mic, va fi succesul pe care pilotul il poate avea, in contextul in care Mercedes nu i-a oferit o masina suficient de buna.

“Întotdeauna o să-ți fie dor. Este cel mai mare sport din lume și este cea mai mare experiență din lume. Este cel mai uimitor sentiment să lucrezi cu un grup de oameni pentru a câștiga ceva, a realiza ceva. Probabil că nu există nimic care să se simtă vreodată la fel.

Dar mi-ar plăcea ca Seb să se întoarcă. Cred că ar fi o opțiune uimitoare pentru echipă, să aibă un pilot care câștigă mai multe campionate mondiale, cineva care are valori uimitoare pentru a continua să ducă această echipă înainte… Mi-ar plăcea să se întoarcă.”