E.ON: Formal Anunt de ULTIM MOMENT, cu o Notificare IMPORTANTA pentru Romani

E.ON a publicat un anunt formal de ultim moment cu o notificare importanta pentru clientii romani, iata ce transmite compania pentru toata lumea.

E.ON Formal Anunt ULTIM MOMENT Notificare IMPORTANTA Romani

E.ON, grupul de energie care in Romania are un numar impresionant de clienti ce beneficiaza de serviciile sale de energie electrica si gaze naturale in fiecare zi, transmite o informare formala foarte importanta, pentru milioane de romani. Este vorba despre o informare care ii vizeaza pe cei care foloses carduri de energie pentru a-si plati facturile emise de catre E.ON, sau alte companii din tara noastra, perioada de valabilitate a acestora fiind extinsa recent.

E.ON le vorbeste oficial oamenilor despre faptul ca pana pe data de 31 mai au inca posibilitatea de a folosi cardurile de energie pentru a-si achita facturile, insa inainte de asta, ar trebui sa se uite cu atentie la soldul pe care-l au de plata. Acelasi lucru este valabil inclusiv daca platesc o factura oarecare emisa de catre E.ON, compania afirmand ca ofera un serviciu special prin SMS, pentru a afla care este soldul de plata al facturilor care ne-au fost emise.

E.ON: Formal Anunt de ULTIM MOMENT, cu o Notificare IMPORTANTA pentru Romani

E.ON Formal Anunt ULTIM MOMENT Notificare IMPORTANTA Romani plata sms

E.ON spune ca daca trimitem un SMS la numarul de telefon 3730, cu codul de incasare de pe o factura care ne-a fost emisa de catre companie, vom primi un SMS inapoi cu informatii actualizare in legatura cu soldul de plata activ. Putem sa folosim acest cod atat pentru a afla soltul de plata pentru serviciile E.ON de gaze naturale, sau de electricitate, astfel ca putem sti clar ce avem de plata inainte de a face orice fel de plata catre companie, in orice moment.

E.ON spune ca este important sa stim codul de incasare de pe facturi pentru a ni se oferi informatii clare legate de soldul de plata, insa in cazul in care nu-l avem si vrem sa facem o plata, atunci banii vor fi alocati celei mai vechi facturi. Serviciul pe care E.ON il are este util pana la un punct, iar asta pentru ca in lipsa detaliilor legate de identificarea corecta a contului nostru de client, compania nu poate sa ne ofere informatii clare vis-a-vis de soldul existent.

E.ON are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce inseamna folosirea serviciului de aflare prin SMS a soldului de plata pentru serviciile de care beneficiem, asa ca putem sa avem acces extins la aceste date.