DIGI Romania: Informarea Formala de ULTIM ORA, in Atentia a MILIOANE dintre Romani

DIGI Romania este in centrul unei informari oficiale de ultima ora, care ajunge in atentia a milioane de romani, iata ce ni se transmite acum.

DIGI Romania Informarea Formala ULTIM ORA Atentia MILIOANE Romani

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, este in centrul unei informari oficiale de ultima ora, despre care trebuie sa stie milioane de oameni din intreaga tara, asa cum e normal. ANCOM a publicat informatiile cu privire la portarile inregistrate in Romania in cursul lunii trecute, iar asta pentru ca ne dezvaluie in mod oficial ce s-a intamplat intre grupurile de telecomunicatii din tara noastra, iar rezultatele sunt interesante.

DIGI Romania a ramas in luna martie compania care a atras cel mai mare numar de portari dintre toate grupurile de telecomunicatii din Romania, chiar daca vorbim despre cele mai mici cifre din primele 3 luni ale acestui an. Concurenta pe care Vodafone, Orange si Telekom o fac, pare sa aiba un oarecare efect impotriva celor de la DIGI Romania, iar asta pentru ca desi numarul portarilor totale in tara a crescut in martie fata de lunile trecute, in cazul DIGI totul a scazut.

DIGI Romania: Informarea Formala de ULTIM ORA, in Atentia a MILIOANE dintre Romani

DIGI Romania are de la Vodafone si Orange oferte concurente din ce in ce mai puternice, iar in timp e greu de spus cat de mare va fi impactul in ceea ce priveste preturile pe care le vor avea abonamentele sale, dar nu e exclus ca ele sa mai scada. DIGI Romania si-a facut un renume nu prin calitatea serviciilor de telecomunicatii mobile, ci prin preturile mici percepute pentru abonamentele pe care acestea le-au avut si le au in continuare in aceasta perioada.

DIGI Romania trebuie totusi sa gaseasca solutii pentru a contra Orange si Vodafone, iar asta pentru ca nu este exclus ca in urmatoarele luni de zile, situatia sa mearga si mai bine pentru concurenta, iar numarul portarilor acestora sa creasca. Desigur ca DIGI Romania desfasoara in mod constant diverse promotii speciale, preturile fiind foarte bune pentru abonamente acum, cu reduceri masive pe perioade lungi de timp, insa chiar si asa, Vodafone si Orange incep sa atraga clienti.

DIGI Romania va continua cu siguranta sa ramana lider pe piata portarilor in Romania, dar e posibil ca in 2024 sa nu mai inregistreze un record de portari, asa cum s-a intamplat in cursul anilor anteriori.