Rusia Lanzeaza Atacuri tot mai Puternice, care Ingenuncheaza Ucraina

Rusia lanseaza atacuri tot mai puternice impotriva Ucrainei, care genereaza probleme extrem de mari in aceasta perioada, iata ce face Kremlinul.

Rusia Lanzeaza Atacuri Puternice Ingenuncheaza Ucraina

Rusia lanseaza atacuri tot mai puternice, care ingenuncheaza Ucraina pe zi ce trece, iar asta pentru ca Armata controlata de catre Moscova si-a schimbat tacticile, iar acum ataca infrastructura energetica neprotejata, cu rachete de inalta precizie, pentru a o distruge in totalitate, chiar daca e departe de Kiev.

Rusia vrea sa distruga cat mai mult din infrastructura energetica a Ucrainei, iar atacarea celor neprotejate duce la pagube care pot afecta atat Kiev-ul, cat si alte regiuni in care armata ucraineana functioneaza, refacerea infrastructurii distruse necesitand perioade foarte lungi de timp.

“Rusia și-a schimbat abordarea asupra atacurilor asupra infrastructurii energetice a Ucrainei. În loc de lovituri masive, așa cum a fost în 2022-2023, Moscova folosește rachete de precizie de 100 de milioane de dolari pentru a ataca instalațiile din regiunile mai puțin protejate decât Kievul – sunt mai ușor de distrus complet.

Pagubele produse sunt mai grave decât în iarna 2022-23: unele dotări nu vor fi refacete până în iarna următoare. Penele au fost evitate datorită vremii calde, importurilor de energie din UE și producției crescute din surse alternative.”