Windows 11 Provoaca Noi BATAI de Cap Oamenilor, Microsoft face Schimbari Controversate

Windows 11 provoaca noi batai de cap oamenilor din intreaga lume, iata ce schimbari controversate impune Microsoft pentru oamenii din toata lumea.

Windows 11 Provoaca Noi BATAI Cap Oamenilor Microsoft face Schimbari Controversate

Windows 11 forteaza utilizatorii sa se confrunte cu provocări neașteptate înaintea lansării actualizării 24H2, așteptată mai târziu în acest an. Într-o lume digitală în continuă evoluție, Microsoft aduce modificări semnificative în sistemul său de operare, însă acestea pot afecta cei care au optat pentru personalizarea interfeței cu aplicații de terță parte.

Windows 11, in versiunea de previzualizare 26100, presupusa versiune RTM (Release to Manufacturing) pentru actualizarea 24H2, include o măsură neașteptată prin care Microsoft pare să dezactiveze aplicațiile care modifică interfața, precum StartAllBack și ExplorerPatcher. Această decizie indică faptul că utilizatorii afectați nu vor putea accesa actualizarea până la eliminarea respectivelor software-uri.

Microsoft, face aceasta schimbare importanta, dar nu lipsită de motivație. Problemele de compatibilitate, stabilitate și securitate generate de aceste aplicații terțe pentru Windows 11 stau la baza deciziei. Modul în care această interdicție a fost implementată de Microsoft stârnește controverse. Pare a fi o măsură grăbită, afectând toate fișierele .exe care conțin numele aplicațiilor vizate, indiferent de versiune sau asociere.

Windows 11 Provoaca Noi BATAI de Cap Oamenilor, Microsoft face Schimbari Controversate

Windows 11 pare sa aiba această abordare impusa de catre Microsoft “cu securea” ridică întrebări legate de profesionalismul și atenția Microsoft față de comunitatea de dezvoltatori și utilizatori. În ciuda acestei situații, există speculații că actualizarea 24H2, construită pe noua platformă de bază numită Germanium, necesită aceste măsuri stricte din cauza schimbărilor semnificative sub capota sistemului de operare.

Cu toate acestea, lipsa comunicării și colaborării cu dezvoltatorii terți nu este un semn bun, arătând o posibilă grabă în finalizarea actualizării pentru a întâlni termenele de lansare ale noilor PC-uri Snapdragon X Elite AI.

Windows 11 ar putea avea modalități de a ocoli această interdicție, cum ar fi redenumirea fișierelor .exe, insa Microsoft și comunitatea de dezvoltatori ar trebui să găsească o soluție mai armonioasă. Comentariile unor dezvoltatori sugerează că este posibilă o colaborare pentru rezolvarea acestor provocări înainte de lansarea oficială a actualizării.

Windows 11 are in actualizarea 24H2 un subiect fierbinte de discuție în rândul entuziaștilor și a comunității de dezvoltatori. Este crucial ca Microsoft să navigheze cu grijă aceste ape tulburi, echilibrând nevoia de inovație și securitate cu respectul și suportul pentru ecosistemul său vast de utilizatori și colaboratori.