BANCA Transilvania: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani, ce da GRATIS

BANCA Transilvania a anuntat oficial deciziile de ultim moment pentru clientii din Romania, iata ce da gratis pentru oamenii din toata tara.

BANCA Transilvania Deciziile Oficiale ULTIM MOMENT Clientii Romani GRATIS

BANCA Transilvania a anuntat deciziile oficiale de ultim moment pe care le-a luat pentru clientii din toata Romania, cea mai mare banca din Romania si Europa de Sud-Est, confirmand si ceea ce este oferit gratuit incepand de acum. Vorbim despre o decizie a BANCA Transilvania care vizeaza platforma BT Pay, cea prin care detinatorii de telefoane iPhone si Android au posibilitatea de a isi gestiona foarte usor banii direct din propriile telefoane mobile, oricand.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, oricare dintre clientii din Romania care decid sa isi faca un cont prin BT Pay in perioada urmatoare, vor beneficia de posibilitatea de a castiga un abonament la festivaluri de top. BANCA Transilvania anunta ca ofera gratuit abonamente pentru UNTOLD, BEACH, PLEASE!; ELECTRIC CASTLE sau NOSTALGIA, in functie de ceea ce isi doreste fiecare dintre clientii care sunt interesati sa participe la aceasta campanie.

BANCA Transilvania: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani, ce da GRATIS

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau, ca ofera garantat un abonament gratuit pentru oricare dintre aceste festivaluri, pentru 1 din 10 clienti care isi deschid un cont direct din aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android. BANCA Transilvania pune accent tot mai mare pe realizarea de diverse operatiuni direct din BT Pay, iar asta in conditiile in care aplicatia pentru iPhone si Android este folosita de un sfert dintre clientii din toata Romania.

BANCA Transilvania s-a laudat cu rezultatele pe care le-a obtinut in ceea ce priveste atragerea de clienti noi, multumita BT Pay, iar acum vrea sa-l extinda prin convingerea oamenilor sa-si faca si conturi noi direct din aplicatie. BANCA Transilvania explica pe website-ul sau de ce este important ca romanii sa participe la aceasta campanie doar in perioada in care ea este in desfasurare, aplicatia BT Pay fiind disponibila in mod gratuit pentru toti romanii chiar acum.

BANCA Transilvania explica in cadrul website-ului sau ce ofera prin intermediul acestei campanii speciale, ea fiind derulata doar in perioada 8 – 12 aprilie pentru toti romanii care sunt interesati sa profite.