Deciziile ELECTRICA Oficiale foarte IMPORTANTE care Vizeaza Milioanele de Clienti Romani

Electrica anunta deciziile oficiale foarte importante care vizeaza milioane de clienti din toata Romania, iata ce masuri pune in aplicare acum.

Deciziile ELECTRICA Oficiale IMPORTANTE Vizeaza Milioanele Clienti Romani

Electrica, grupul de energie din Romania care deserveste aproape 4 milioane de clienti care au nevoie de servicii de energie electrica si gaze naturale, a anuntat in mod oficial o serie de decizii importante despre care trebuie sa stim. Mai exact, cei de la Electrica vorbesc mai jos despre obiectivele pe care le au cand vine vorba despre investitiile pe care intentioneaza sa le faca in Romania, iar asta pentru ca anual sunt alocate sume uriase de bani in acest scop.

Electrica spune ca, principalul obiectiv al investitiilor in infrastructura energetica vizeaza asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie electrica, in baza reglementarilor in vigoare legate de nivelurile de performanta. Mai mult decat atat, distribuirea energiei electrice la parametrii de calitate prevazuti in standardul de performanta este deasemenea un obiectiv foarte important al directionarii investitiilor anuale, ceva pe care se concentreaza compania constant.

Deciziile ELECTRICA Oficiale foarte IMPORTANTE care Vizeaza Milioanele de Clienti Romani

Electrica vrea sa asigure in mod constant accesul la retea pentru toti clientii sai din Romania, iar investitiile pun un foarte mare accent pe indeplinire acestui obiectiv, desigur respectand reglementarile tehnice in vigoare in Romania. Pentru ca Electrica ofera energie electrica in toata tara, compania este implicata inclusiv in implementarea conceptului de retele energetice inteligente, astfel incat sa poata monitoriza cat mai eficient distributia de energie electrica.

Electrica vrea deasemenea sa reduca pierderile de energie electrica in retelele de distributie, astfel ca face investitii pentru ca acest lucru sa nu se inregistreze, totul in conditiile in care vorbim despre probleme anuale din cauza pierderilor. In final, Electrica face investitii si pentru masurarea inteligenta a consumului de energie electrica in propria retea, ceva ce si alte companii de energie fac in aceeasi masura, astfel ca ideea este una foarte buna.

Electrica ofera explicatii pe propriul website cu privire la aceste decizii importante, astfel ca oricine vrea sa afle mai multe informatii, poate sa o faca direct de pe website-ul companiei chiar acum.