Vodafone LOVESTE in DIGI Mobil cu Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT in Romania

Vodafone loveste in DIGI Mobil cu masuri oficiale de ultim moment in Romania, iata ce planuri are grupul de telecomunicatii pentru clientii tarii.

Vodafone LOVESTE DIGI Mobil Masuri Oficiale ULTIM MOMENT Romania

Vodafone loveste direct in DIGI Mobil cu o serie de masuri oficiale de ultim moment, care vin sa ia prin surprindere foarte multa lume, iar asta pentru ca, in baza concurentei facute de catre DIGI, au venit si raspunsuri pe masura. Vorbim despre o oferta speciala a celor de la Vodafone, care vine cu o surpriza pentru clientii care aleg sa se porteze in cadrul retelei grupului de telecomunicatii in perioada urmatoare, iar vestile sunt unele extrem de bune.

Vodafone a decis sa creeze o campanie speciala pentru cei care aleg sa-si porteze abonamentele in reteaua sa, oferindu-le preturi de doar 4 euro pe luna, timp de 12 luni de zile, la acestea, extrem de bune pentru ceea ce ofera. Cu internet si minute nelimitate in Romania, plus 3 luni de HBO Max cadou, cei de la Vodafone au o oferta extrem de buna, foarte competitiva cu cea a DIGI Mobil, chiar daca pretul este usor mai mare, dar se ofera internet mult in roaming.

Vodafone LOVESTE in DIGI Mobil cu Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT in Romania

Vodafone LOVESTE DIGI Mobil Masuri Oficiale ULTIM MOMENT Romania 12 luni

Vodafone are o retea mult mai buna decat cea a DIGI Mobil, din toate punctele de vedere, dar in special pe partea de apeluri voce si internet mobil, iar asta conteaza extrem de mult pentru oricine are nevoie de telefon pentru mai mult decat apeluri. Cu 12 luni de reducere de 50% la abonament, Vodafone stie foarte bine ca exista destui romani care se vor uita cu foarte mare interes la campania sa, in detrimentul ofertelor pe care le are DIGI Mobil.

Vodafone a reusit in ultimele luni de zile sa atraga prin portare foarte multi clienti in Romania, in timp ce DIGI Mobil pare sa fi avut oprita cresterea pe acest segment, ceea ce nu au reusit sa faca nici Orange si nici Telekom pana acum. Ofertele cu care Vodafone se lauda sunt unele extrem de interesante, iar preturile foarte bune la abonamente, in comparatie cu cele ale DIGI Mobil, ii fac ofertele extrem de atractive, chiar daca pentru perioade limitate de timp.

Vodafone are pe website-ul sau toate informatiile legate de aceste oferte speciale, asa ca daca sunteti interesati de ele, nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la promotiile care sunt disponibile acum.