Formula 1: Lewis Hamilton si Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT privind Ferrari si Parasirea Mercedes

Formula 1 este iar in centrul unui anunt foarte important legat de Lewis Hamilton, iata ce decizie majora cu privire la Ferrari si pilotul britanic e luata.

Formula 1 Lewis Hamilton Anuntul Oficial ULTIM MOMENT Ferrari Parasirea Mercedes

Formula 1 este aproape de final, cu o noua dezamagire mare pentru Lewis Hamilton, fostul campion F1 luand deja decizia de a parasi Mercedes pentru Ferrari, insa acum aflam si cand anume ar trebui sa se intample acest lucru, pentru ca foarte multe informatii au aparut in legatura cu aceasta decizie, dar putine dintre ele aveau adevar.

Formula 1 va incepe in 2025 pe data de 16 martie, la Melbourne, iar abia atunci il vom vedea pe Lewis Hamilton conducand masinile Ferrari pe circuite, fiind stabilit faptul ca sezonul acesta el isi va duce la bun sfarsit contractul cu Mercedes, fara a avea ocazia de a pleca inainte de timp catre echipa concurenta, asa cum se astepta deja multa lume.

Formula 1 va debuta la Melbourne dupa o lunga perioada in care acest circuit nu a mai fost folosit pentur un debut de sezon, iar totul va fi cu atat mai special, cu cat Lewis Hamilton va debuta deasemenea pentru Ferrari, o echipa care ii poate oferi masinile de care are nevoie pentru a castiga un nou campionat dupa multi ani de pauza.

“Lewis Hamilton își va face debutul cu Ferrari în Australia după ce Formula 1 a anunțat calendarul de 24 de runde pentru sezonul viitor, care va egala recordul. Hamilton, în vârstă de 39 de ani, urmează să realizeze un vis din copilărie când va schimba Mercedes cu Ferrari în 2025.

Iar cursa de deschidere a celui de șapte ori campion mondial va avea loc la Melbourne pe 16 martie. Va marca pentru prima dată din 2019 când sezonul de F1 a început la Albert Park, după ce deschiderea programată pentru anul următor a fost anulată în ultimul moment, pe fondul focarului de coronavirus.”