DIGI RCS & RDS: Semnal de ALARMA Oficial de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor Romani

DIGI RCS & RDS trage un foarte important semnal de alarma oficial de ultim moment, iata ce aduce in atentia imediata a clientilor din toata Romania.

DIGI RCS & RDS Semnal ALARMA Oficial ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romani

DIG RCS & RDS, grupul de telecomunicatii din Romania care are milioane de clienti ce se bucura de serviciile sale in toata tara in momentul de fata, trage un foarte serios semnal de alarma cu privire la problemele ce afecteaza romanii. DIG RCS & RDS vorbeste in mod oficial pe website-ul sau despre marea problema a atacurilor de tip phishing, din cauza carora un numar mare de persoane sunt afectate si de care trebuie sa ne ferim in fiecare zi.

DIG RCS & RDS vorbeste pe website-ul sau despre fraudele online prin campanii de tip deepfake, phishing, ransomware sau investitii frauduloase, iar asta pentru ca metodele prin care se incearca pacalirea romanilor sunt diverse. Din pacate, foarte multi romani cad in capcana acestror tipuri de fraude, iar cei de la DIG RCS & RDS vor sa ii ajuge pe romani sa inteleaga de ce este foarte important sa se protejeze in orice moment, pentru a nu avea datele si banii furate/ti.

DIGI RCS & RDS: Semnal de ALARMA Oficial de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor Romani

DIGI RCS & RDS Semnal ALARMA Oficial ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romani fraude

DIG RCS & RDS are de cativa ani de zile o pagina speciala in cadrul website-ului sau, in care ofera informatii detaliate cu privire la metodele prin care ne putem proteja impotriva fraudelor online, ele fiind de extrem de mare folos. Multumita acestor informatii, foarte multa lume poate ajunge sa afle cum trebuie sa actioneze in cele mai bune moduri pentru a nu deveni o victima a raufacatorilor, o problema care, din pacate, s-a acutizat serios in ultimii ani.

DIG RCS & RDS incearca sa ii protejeze pe clienti din cauza faptului ca, de-a lungul timpului acestia au avut conturile din website-ul companiei furate, iar in cadrul acestora se afla si informatii confidentiale despre adresa si nu numai. In incercarea de a impiedica raufacatorii sa aiba acces la date de acest gen, cei de la DIG RCS & RDS aduc acum din nou in atentia romanilor un semnal de alarma serios privind protectja impotriva fraudelor in Romania.

DIG RCS & RDS nu este singura companie care furnizeaza informatii de acest gen, astfel ca merita sa le avem in vedere, pentru ca pot fi de foarte mare ajutor pentru a ne proteja impotriva furturilor.