Formula 1: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT al lui Lewis Hamilton, Probleme Mari la Mercedes

Formula 1 a fost din nou in centrul atentiei dupa ce un anunt oficial de ultim moment al lui Lewis Hamilton, privind problemele Mercedes, a intrat in atentia noastra.

Formula 1 Anuntul Oficial ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Probleme Mari Mercedes

Formula 1 ne-a aratat din nou cat de surprinzatoare poate fi, iar asta pentru ca Lewis Hamilton s-a confruntat din nou cu probleme foarte mari in timpul cursei din China, dupa ce in sprint-ul dinaintea ei a avut rezultate surprinzator de bune in masina Mercedes, dar cand a venit momentul competitiei, s-a confruntat cu probleme uriase.

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, care pune presiune foarte mare pe pilotii care participa la curse, iar Lewis Hamilton s-a confruntat cu probleme uriase in masina Mercedes, din cauza subvirarii in viraje, spunand ca niciodata nu s-a mai confruntat cu probleme atat de mari in competitii, dand vina pe modificarile facute masinii W15.

Formula 1 impune ca multe modificari sa fie facute in mod constant la masinile care participa in curse, iar desi Lewis Hamilton era convins ca in China va avea parte de succesul pe care-l astepta de ani de zile, iata ca Mercedes tot nu i-a putut oferi o masina suficient de buna pentru a il ajuta sa castige cursele din circuite.

“Cu siguranță nu a fost mai bine decât ne așteptam. M-am gândit la început că s-ar putea să fi avut un fel de contact pentru că n-am avut niciodată atât de mult subvirare în viața mea. [subvirarea, roșu] sa datorat configurației pe care o selectasem. Anvelopa s-a destrămat după o tură. Presiunile anvelopelor sunt atât de mari.

Nu a fost niciodată atât de rău ca în momentul de față. Am fi fost în zona în care era George. Am avut două configurații diferite în acest weekend, ambele producând timpi pe ture și performanțe destul de similare. Cu cât ai mai multă forță aerodinamică, cu atât conduci mai repede.”