Orange: Masura Oficiala de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor Romani

Orange a anuntat o foarte importanta masura oficiala de ultim moment, iata ce da gratis clientilor romani chiar acum si ce trebuie sa stii.

Orange Masura Oficiala ULTIM MOMENT GRATIS Clientilor Romani

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia milioanelor de clienti din Romania o masura despre care ar trebui sa stie foarte multa lume acum. Mai exact, cei de la Orange ii anunta in mod oficial pe romani cu privire la faptul ca, au posibilitatea de a castiga un telefon prin tragere la sorti, daca iau decizia de a participa la o campanie speciala, care se afla acum in derulare.

Orange vorbeste mai jos despre o campanie care are in centru AXN si Orange TV Go, iar asta deoarece pana pe 30 aprilie ne ofera posibilitatea de a castiga un iPhone 15 Plus, daca urmarim emisiunile transmise prin acest canal TV. Mesajul de mai jos, publicat de catre cei de la Orange, ne aduce in imediata atentie ceea ce se intampla din punct de vedere al pasilor pe care trebuie sa ii faca o persoana care este dornica sa participe la aceasta campanie si sa aiba sanse de castig.

Orange: Masura Oficiala de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor Romani

Orange ne spune ca trebuie sa folosim Orange TV Go pentru a urmari in fiecare luni, de la ora 21:00, pe AXN serialul FBI: Biroul Federal de Investigatii, iar asa vom fi in mod automat inscrisi pentru a participa la tragerea la sorti. Dupa ce ne uitam la acest serial, cei de la Orange spun ca vom fi in mod automat inclusi in tragerea la sorti pentru telefonul iPhone 15 Plus, insa numai daca o facem prin Orange TV Go, deci nu si daca nu accesam platforma.

Orange nu e la prima campanie de acest gen in Romania, iar asta pentru ca in trecut a mai organizat campanii similare pentru clientii sai, oferind deasemenea premii interesante pentru cei care au decis sa participe. Orange stie foarte bine ca exista interes foarte mare pentru promotiile sale, asa ca de aceea o are si pe aceasta, ea fiind disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa cum stiu foarte multi oameni in momentul de fata.

Orange explica pe website-ul sau in mod clar ceea ce ofera gratuit pentru romani, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de promotie, ar trebui sa va uitati cu mare atentie la ceea ce spune compania acum.