FAN Courier Confirma Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

FAN Courier confirma masurile oficiale de ultim moment pentru milioane de romani din toata tara, ce decizii au fost luate pentru noi si cum ne afecteaza.

FAN Courier Confirma Masurile Oficiale ULTIM MOMENT Milioane Romani

FAN Courier anunta 2 noi masuri oficiale de ultim moment pentru Romania, puse in aplicare chiar de acum, iar asta pentru ca marea companie de curierat a decis, in primul rand, sa le ofere romanilor serviciul Collect Point, pentru a ridica si expedia mai rapid colete de pana la 10 kg, cu toate detaliile disponibile acum mai jos.

FAN Courier vorbeste deasemenea inclusiv despre faptul ca este intr-o continua expansiune a retelei sale de FANbox-uri, peste 4.500 fiind disponibile pana acum, insa numarul acestora este in continua crestere, totul pentru a ii ajuta pe romani sa se bucure de servicii de cea mai buna calitate si rapiditate in ridicarea sau trimiterea coletelor.


Pentru că știm cât de pline pot fi zilele tale, îți punem la dispoziție serviciul Collect Point pentru a ridica și expedia coletele de până la 10 kg!

Este ușor de utilizat, accesibil și se integrează perfect în rutina ta zilnică, economisindu-ți timp valoros.

Mai mult, cu programul extins al magazinelor partenere, poți ridica și preda coletele exact când îți convine, ceea ce îți oferă flexibilitate și comoditate maximă.

Simplifică-ți procesul de expediere și întărește legăturile cu vecinii și comercianții din zona ta, numai cu serviciul Collect Point prin rețeaua PayPoint ColetExpres!

Când vrei să ridici, să depui sau să returnezi un colet, e mai simplu decât îți imaginezi. La FAN Courier, ai o rețea în continuă creștere, cu peste 4500 locații FANbox și Collect Point în toată țara, ca tu să poți câștiga timp și flexibilitate. Iar noi continuăm să dezvoltăm aceste rețele ca să putem fi și mai aproape de tine. Unde le poți vedea pe toate? În aplicația FAN Courier, pe sau în platforma selfAWB.

Descarcă aplicația mobilă din linkul din primul comentariu, selectează și alege-ți punctele preferate de predare-primire!”