BANCA Transilvania: Decizia Oficiala de ULTIM MOMENT in Romania, Masurile Anuntate de Banca

BANCA Transilvania a anuntat o decizie oficiala de ultim moment in Romania, iata ce masuri au fost anuntate de banca pentru milioane de clienti.

BANCA Transilvania Decizia Oficiala ULTIM MOMENT Romania Masurile Anuntate Banca

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci comerciale din toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor din toata Romania, o decizie foarte importanta pe care a luat-o si despre care trebuie sa stim. BANCA Transilvania vorbeste in mod oficial despre faptul ca, a ajuns la 100.000 de clienti pentru serviciile de premium banking, o realizare cu adevarat impresionanta, avand in vedere comisioanele mari.

BANCA Transilvania spune ca e o crestere de 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce din nou este impresionant, mai ales ca vorbim despre un segment separat de Private Banking, unde banca are oricum succes mare. BANCA Transilvania transmite faptul ca, serviciul sau de Premium Banking, este dedicat persoanelor cu economii sau investitii de 75.000 – 200.000 de euro la banca si in alte companii ale grupului.

BANCA Transilvania: Decizia Oficiala de ULTIM MOMENT in Romania, Masurile Anuntate de Banca

BANCA Transilvania ofera acest serviciu si clientilor care au venituri lunare de cel putin 10.000 de LEI pe an, asta spre deosebire de Private Banking, unde pregul este de 200.000 de euro cumulat, intre conturi de economii si investitii in Grupul BT. BANCA Transilvania transforma succesul sau intr-un nou serviciu numit Premium Club, un program care ofera acces la expertiza in banking si investitii prin institutie.

BANCA Transilvania ofera deasemenea un concierge financiar si acces prioritar la serviciile sale, alte produse si servicii dedicate, abonament de cont curent Premium, cu comisioane diferentiate si alte beneficii, carduri Premium de cumparaturi si multe altele. Exista deasemenea si acces special la sediile BANCA Transilvania dedicate colaborarii cu clientii Premium Banking, deci nu vom astepta la fel de mult cand avem probleme.

BANCA Transilvania explica in cadrul website-ului sau toate beneficiile de care se pot bucura clientii care aleg Premium Banking, astfel ca oricine este interesat, poate sa afle de acolo detaliile complete ale acestor servicii.