Masurile OBLIGATORII Anuntate de ELECTRICA, Hotarari de ULTIM MOMENT pentru Romania

Electrica anunta o serie de masuri obligatorii pentru Romania, iata ce hotarari de ultim moment sunt aduse in atentia romanilor chiar acum.

Masurile OBLIGATORII Anuntate ELECTRICA Hotarari ULTIM MOMENT Romania

Electrica vorbeste in mod oficial despre o serie de masuri obligatorii, care trebuie sa fie puse in aplicare pentru Romania si milioanele de clienti din toata tara, iar asta pentru ca de la compania de electricitate vin hotarari privind digitalizarea. Conform unei declaratii facute de catre directorul general al Distributie Energie Electrica Romania, DEER, subsidiara a Electrica, exista o nevoie acuta de automatizare si digitalizare.

Electrica vrea sa devina mai “inteligenta”, pentru a le putea oferi clientilor din toata Romania servicii de cea mai buna calitate in momentul de fata, iar automatizarea unora dintre procesele companiei, poate juca un rol esential in acest proces. Electrica spune ca nu este usor de facut retele inteligente, acest proces avand nevoie de timp pentru a fi dus la indeplinire, insa beneficiile pentru clientii din Romania vor fi majore.

Masurile OBLIGATORII Anuntate de ELECTRICA, Hotarari de ULTIM MOMENT pentru Romania

Electrica spune ca pentru indeplinirea acestui proces, este nevoie de extinderea retelei existente, de crearea de noi conexiuni, totul pentru ca in final clientii din Romania sa se bucure de acces la o retea moderna si fiabila. Procesul de modernizare prin care Electrica vrea sa treaca, necesita si investitii substantiale, dar vorbim despre o companie care are si resurse financiare substantiale, dupa ce statul isi ia profitul.

Electrica faace anual investitii substantiale pentru a-si mentine reteaua la cele mai inalte standarde, insa digitalizarea si automatizarea proceselor este un proiect mult mai amplu si mai ambitios, care poate necesta multi ani pentru realizare. Parti ale retelei Electrica sunt deja inteligente, cu unele procese automatizate, insa este nevoie de mult mai mult, pentru ca tot ceea ce ni se spune acum sa devina realitate la scara larga.

Electrica anunta in fiecare an ce progrese face in digitalizarea retelelor sale, si nu doar atat, astfel ca ramane doar sa vedem in ce masura deciziile pe care compania le ia acum, vor aduce si beneficii mari pentru clientii tarii.