Lewis Hamilton: Anuntul Important de ULTIM MOMENT privind Plecarea la Echipa F1 a Ferrari

Lewis Hamilton anunt important ultim moment plecare echipa F1 a Ferrari, decizia luata pentru pilotul britanic si impactul la echipa noua.

Lewis Hamilton Anuntul Important ULTIM MOMENT Plecarea Echipa F1 Ferrari

Lewis Hamilton a asteptat de foarte multa vreme un anunt foarte important, de ultim moment, privind plecarea sa la echipa F1 a Ferrari, iar asta in conditiile Adrian Newey, celebrul director al Red Bull, ar fi semnat deja cu scuderia italiana pentru a lucra impreuna cu pilotul britanic, incepand din sezonul urmator.

Lewis Hamilton a insistat foarte mult pe aducerea lui Adrian Newey la Ferrari incepand din sezonul urmator, iar acum se pare ca dorinta sa este indeplinita, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura si rezultatele vor veni, mai ales ca asteptarile sunt uriase cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample dupa ce pilotul va ajunge la echipa.

Lewis Hamilton vrea sa castige din nou titluri mondiale atat individuale, cat si pe echipe, iar la Ferrari se pare ca va avea pus la dispozitie tot ceea ce ii trebuie pentru a obtine succesul pe care-l cauta, insa desigur ca va trebui sa munceasca cel putin la fel de mult ca pana acum, pentru a putea castiga titlurile pe care le doreste.

“Adrian Newey va ajunge aproape sigur la Ferrari după ce a recunoscut joi că se așteaptă să se alăture unei alte echipe de Formula 1 înainte de a se retrage. Contractul său cu Scuderia, care l-ar fi asociat cu Lewis Hamilton, este deja semnat. Newey este dorit de majoritatea echipelor din padoc, care a supravegheat succese tehnice la Williams, McLaren și Red Bull.

În ciuda faptului că afacerea cu Ferrari a fost încheiată, sau aproape gata, McLaren și-a păstrat speranța că ar putea fi tentat să se întoarcă la ei. Williams a fost, de asemenea, în legătură.”