Formula 1: Schimbarea MAJORA a Mercedes pe care Lewis Hamilton a Laudat-o

Lewis Hamilton lauda schimbarile importante facute de catre Mercedes pentru masinile de Formula 1, iata ce decizie a fost luata si ce impact are.

Formula 1 Schimbarea MAJORA Mercedes Lewis Hamilton Laudat-o

Formula 1 continua in acest weekend cu Marele Premiu de la Monaco, iar Lewis Hamilton este “pe cai mari” la Mercedes, dupa ce a reusit sa obtina rezultate surprinzator de bune in rundele de calificari, fiind cu doar putin in urma coechipierului sau, ceea ce a fost o veste excelenta pentru el, dar a explicat si de ce a existat o diferenta intre ei.

Formula 1 le permite echipelor sa faca diverse modificari masinilor pe care le trimit pe circuite, iar Lewis Hamilton a confirmat faptul ca George Russell a avut o aripa noua montata pe masina sa, ceea ce l-a facut cu doar cateva sutimi de secunda mai rapid, insa pentru ca a fost o singura componenta disponibila, a fost montata pe masina sa.

Formula 1 nu a fost prea “buna” cu Lewis Hamilton in ultimii ani de zile, dar cu toate acestea, pilotul britanic a reusit sa obtina unele rezultate impresionant de bune in cursele la care a participat, iar cu noile schimbari pe care Mercedes le face, este de asteptat ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine pentru el.

“Echipa a muncit din greu la fabrică pentru a aduce un upgrade în ultimele două curse și, de asemenea, un upgrade în acest weekend – dar am avut doar unul, pe care îl are George. Am anticipat că va fi dificil să-l depășesc pe George pentru că are componenta îmbunătățită.

Odată ce ajungem la calificare, nu înțeleg. Știu deja automat că voi pierde două zecimi înainte de calificări. Este cu siguranță frustrant și este ceva pentru care nu prea am un răspuns în acest moment. Nu conduc altfel. Tururile sunt chiar grozave. Doar, nu știu.”