Ajutorul Oficial de ULTIM MOMENT al BCR Romania pentru Milioane de Clienti Romani

BCR Romania anunta in mod oficial ajutorul de ultim moment pe care il ofera clientilor romani, iata ce decizii au fost dezvaluite oamenilor.

Ajutorul Oficial ULTIM MOMENT BCR Romania Milioane Clienti Romani

BCR Romania isi anunta in mod oficial clientii din toata Romania cu privire la o serie de schimbari foarte importante pe care le-a implementat pentru oamenii care au ales sa foloseasca aplicatia George pentru a-si gestiona banii de la banca. Vorbim despre o decizie a celor de la BCR Romania de a implementa o serie de functii noi pentru aplicatia George dedicata iPhone si Android, ele fiind unele de care oricine se poate bucura.

BCR Romania spune ca a implementat un sistem care-i permite asistentului Goerge sa ne ofere recomandari pentru a stabili obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste cheltuielile si obiectivele financiare personale, asa cum e normal de la o asemenea aplicatie. Setand aceste obiective in cadrul aplicatiei George a celor de la BCR Romania, vom vedea in timp real inclusiv cum decurge progresul indeplinirii lor, ceva ce ne ajuta sa indeplinim tot ceea ce dorim sa facem.

Ajutorul Oficial de ULTIM MOMENT al BCR Romania pentru Milioane de Clienti Romani

BCR Romania spune deasemenea ca primim recomandari zilnice si lunare pentru economii in functie de cheltuielile pe care le avem, ceea ce ne ajuta sa nu cheltuim multi bani pe ceea ce nu avem nevoie, pentru a pune a economisi sume mai mari. Aceste informatii ar putea fi de foarte mare folos pentru multi clienti ai BCR Romania, care vor sa faca economii, dar nu reusesc, acum avand mai multe instrumente care sa ii ajute sa realizeze aceste lucruri.

BCR Romania spune ca noua versiune a aplicatiei George pentru iPhone si Android ofera tips & tricks pentru a lua cele mai bune decizii financiare, astfel incat sa nu riscam sa cheltuim mai mult decat avem disponibil, sau sa luam decizii poraste de economisire. BCR Romania spune ca tot acest sistem poarta denumiera FinCoach, adica un fel de consultant care sa ne ofere informatii financiare pe care nu avem cum sa le aflam intr-un alt mod.

BCR Romania le permite tuturor clientilor din Romania sa descarce aplicatia George pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, fiind recomandat sa nu o descarcam din vreo alta locatie, pentru a nu risca sa descarcam o versiune cu malware.