Cosmote Romania publica oferta comerciala pentru iPhone 5S si iPhone 5C

  Cu exact 12 ore mai tarziu decat Orange si Vodafone, cei de la Cosmote Romania au publicat oferta oficiala pentru iPhone 5S si iPhone 5C, operatorul comercializand doar versiunea de 16 GB a ambelor terminale. In imaginea de mai sus aveti disponibila oferta comerciala gandita de catre operator pentru ambele terminale, iar un iPhone 5S poate fi achizitionat la pretul de 2000 RON cu un abonament de 31€ lunar, iPhone 5C fiind disponibil la un pret de pornire de 1600 RON la un abonament de aceeasi valoare.

  Din pacate Cosmote Romania nu comercializeaza cele doua terminale printr-un magazin online, asa ca va trebui sa verificati magazinele Cosmote din orasul vostru pentru a vedea daca exista terminale in stoc.

Începând de astăzi, COSMOTE România anunță disponibilitatea noilor telefoane iPhone 5S și iPhone 5C în toate magazinele proprii COSMOTE, alături de planurile tarifare COSMOTE Free. Mai mult, COSMOTE România oferă clienţilor posibilitatea de a cumpăra noile telefoane iPhone 5S și iPhone 5C şi în 24 de rate fără dobândă, prin intermediul Cardului Avantaj. Atât iPhone 5S, cât şi iPhone 5C sunt compatibile cu reţeaua 4G a COSMOTE.

De asemenea, COSMOTE continuă să ofere acces la unele dintre cele mai dorite smartphone-uri Apple introducând în portofoliu şi iPhone 4S 8 GB, acum disponibil la preţuri începând de la 799 lei cu abonamentul COSMOTE Free L încheiat pe 2 ani sau în 24 de rate prin Card Avantaj, împreună cu abonamentele COSMOTE Free S sau M.