De ce nu merita folosit InvisibleSHIELD cu iPhone 4

Am detaliat ieri o parte din experienta avuta dupa instalarea kitului InvisibleSHIELD pe terminalul iPhone 4 si astazi vin cu cateva completari care sustin recomandarea mea de a nu instala InvisibleSHIELD pe iPhone 4. In primul rand InvisibleSHIELD este destul de greu de montat, defapt daca nu ai montat vreodata o asemenea folie e destul de usor sa gresesti si sa te alegi fie cu folia zgariata fie cu cateva bule/fire de praf sub ea. In al doilea rand are un impact negativ asupra calitatii imaginii afisate de ecran, culorile nu mai sunt atat de vii, totul pare mult mai intunecat – intr-un cuvant dispare o parte din “magia” Retina Display. In al treilea rand foliile InvisibleSHIELD au un aspect destul de ciudat la o privire mai atenta, aspect numit generic “coaja de portocala” pentru ca folia pare a avea textura unei coji de portocala.In al patrulea rand foliile pentru iPhone 4, cele care ar trebui sa protejeze antenele si sa impedice pierderea semnalului, nu au efectul promis, adica benzile pentru antene sunt prea mici, nu acopera in intregime antena si cand tineti telefonul in palma atenele sunt conectate si semnalul dispare.

La asta putem adauga si faptul ca foliile “prind” praf pe margini si se dezlipesc dupa cateva luni, insa probabil toate foliile au aceste 2 defecte deci nu sunt chiar atat de importante pentru InvisibleSHIELD. Am laudat InvisibleSHIELD insa pentru iPhone 4 nu merita folosite si voi renunta definitiv la acest brand si voi cauta niste folii transparente care sa nu aiba un efect negativ asupra calitatii imaginii afisate de ecran.

Pentru mine faptul ca afecteaza calitatea imaginii si nerezolvarea problemei cu semnalul au fost factorii determinanti pentru a renunta la InvisibleSHIELD.