iOS 8.1.1 jailbreak merita facut pe iPhone si iPad?

iOS 8.1.1 jailbreak merita facut? Aceasta este una dintre cele mai intalnite intrebari in scurta zi de existenta a noii solutii de jailbreak pentru iOS 8, iOS 8.0.2, iOS 8.1, iOS 8.1.1 si acum va voi oferi un raspuns cat se poate de clar.
iOS 8.1.1 jailbreak merita

TaiGJailbreak pentru iOS 8.1.1 a fost lansat in cursul zilei de ieri si in cele 24 de ore scurse de la aparitia sa, niciunul dintre expertii de securitate care monitorizeaza lumea utilizatorilor de solutii de jailbreak nu a raportat probleme cu el. Vorbesc aici despre probleme privind securitatea solutiei de jailbreak, iar daca este sa privim lucrurile din perspectiva lor, atunci iOS 8.1.1 jailbreak merita fara griji in momentul de fata deoarece se pare ca nu va afecta securitatea si integritatea terminalelor.

iOS 8.1.1 jailbreak merita facut daca ati instalat deja cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch si nu doriti sa mai reveniti la iOS 8.1, care poate fi instala in continuare de catre oricine. iOS 8.1.1 jailbreak merita merita facut daca ati instalat iOS 8.2 beta si doriti sa beneficiati de jailbreak, TaiGJailbreak fiind compatibil cu aceasta versiune a sistemului de operare in premiera pentru orice solutie de jailbreak lansata in ultimii ani.

iOS 8.1.1 jailbreak merita facut ?

iOS 8.1.1 jailbreak merita facut si pentru ca in momentul de fata toate tweak-urile si aplicatiile disponibile in Cydia functioneaza fara probleme cu terminalele noastre, iar asta deoarece intre iOS 8.1 si iOS 8.1.1 nu exista diferente majore. Avand in vedere ca pachetele disponibile in Cydia au fost concepute pentru a fi compatibile cu acea versiune a sistemului de operare, acum le putem folosi fara probleme si in actualizarea lansata de catre Apple, deci nu ar trebui sa aveti griji.

In iOS 8.2 nu va pot confirma ca tot ceea ce exista in Cydia va functiona fara griji, dar teoretic nu ar trebui sa intampinati probleme avand in vedere ca nici in acea versiune a sistemului de operare lucrurile nu s-au schimbat radical. In concluzie, iOS 8.1.1 jailbreak merita merita facut pentru ca, exact precum iOS 8.1.1, este o versiune intermediara a unei solutii de jailbreak care se pare ca nu fura date si nu genereaza probleme la instalare, precum versiunile anterioare.

Daca sunteti interesati de tutorial iOS 8.1.1 jailbreak, pe prima pagina a iDevice.ro il veti gasi.