iOS 8.1.1 jailbreak TaiGJailbreak v1.0.2 a fost lansat

iOS 8.1.1 jailbreak produs de catre TaiG a fost actualizat in cursul noptii trecute de catre hackerii chinezi, versiunea 1.0.2 fiind disponibila in momentul de fata pentru descarcare.

tutorial iOS 8.1.1 jailbreak - iDevice.ro

iOS 8.1.1 jailbreak update vine la doar o zi distanta de lansarea versiunii initiale a programului, care a fost oricum laudat de catre toti utilizatorii ca avand o functionalitate cat se poate de buna, fara a afecta functionalitatea terminalelor sau date. Versiunea 1.0.2 a TaiGJailbreak iOS 8.1.1 poate fi descarcata din aceasta pagina, ea aducand pentru noi doar posibilitatea de a sterge magazinul de aplicatii piratate 3K direct prin intermediul aplicatiei Cydia.

Pe prima pagina a iDevice.ro aveti si un tutorial iOS 8.1.1 jailbreak care va ajuta sa va pregatiti terminalul pentru a folosi acest program, procedura de jailbreak in sine implicand doar apasare aunui buton si asteptarea implementarii sale. TaiGJailbreak este una dintre cele mai simple solutii de jailbreak lansate in ultimii ani de catre hackeri, ea neimplicand intreprinderea vreunei actiuni dupa apasarea butonului care initiaza procedura de jailbreak pentru terminale.

Acestea fiind spuse, in acest articol v-am spus daca iOS 8.1.1 jailbreak merita facut sau nu in momentul de fata si dincolo de aceste explicatii ramane doar ca voi sa va decideti singuri daca este oportun sa folositi TaiGJailbreak sau nu. Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la noua solutie de iOS 8.1.1 jailbreak, va rog sa le specificati in sectiunea de comentarii disponibila pentru aceasta pagina.