iOS 8.1.3 blocheaza Gevey si R-SIM pentru decodarea iPhone

iOS 8.1.3 Gevey decodare iPhone

  iOS 8.1.3 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei saptamani si desi nu se anunta, actualizarea a fost una importanta pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre. V-am vorbit zilele acestea despre noutatile iOS 8.1.3, iar printre ele se afla si una care, din pacate, nu va aduce prea multa bucurie pentru posesorii de iPhone-uri codate. Conform feedback-ului oferit de catre voi si alte persoane de pe glob, se pare ca iOS 8.1.3 blocheaza cartelele de decodare Gevey si R-SIM pentru terminale iPhone, astfel ca veti ramane cu terminale codate dupa instalarea actualizarii.

iOS 8.1.3 blocheaza Gevey si R-SIM

  De ani de zile compania Apple a evitat sa mai blocheze cartelele de decodare Gevey, R-SIM si orice alte modele ale unor produse similare, insa iOS 8.1.3 pare sa o faca fara vreun avertisment. Acest gen de cartele pot fi usor blocate de catre Apple oricand doreste compania, iar in general o actualizare lansata de catre producatorii lor le poate restaura functionalitatea. Reprogramarea cartelelor se face in general la service-urile GSM, astfel ca daca ati instalat iOS 8.1.3 si doriti sa pastrati actualizarea, ar fi indicat sa vizitati service-ul de la care ati cumparat cartela pentru a cere o actualizare a sa, daca el exista.

  Pe de alta parte, daca nu exista actualizari software pentru cartele si doriti totusi sa aveti un continuare un iPhone decodat, atunci puteti face DOWNGRADE la iOS 8.1.2 fara probleme. Compania Apple inca mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 8.1.2, astfel ca puteti renunta rapid la iOS 8.1.3 si aveti mai sus link-ul care va directioneaza spre tutorialul creat de catre mine. Stiu ca nu v-ati asteptat la aceasta blocare a cartelelor de decodare si stiu ca nu toate modelele sunt afectate, insa nu este anormal ca Apple sa ia decizii de acest gen.