Samsung Galaxy S6 Edge ar putea fi mai sigur pentru utilizare decat iPhone 6, conform Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge SAR

  Samsung Galaxy S6 Edge va fi prezentat pe 1 martie impreuna cu Samsung Galaxy S6, iar compania Samsung pare sa inceapa deja sa ofere detalii in legatura cu viitorul sau smartphone. Daca in Finlanda au fost confirmate codurile de model ale Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, iata ca in Marea Britanie cei de la Samsung ofera detalii despre nivelul SAR al terminalului. Indicele SAR este cel care ne spune la cel nivel de radiatii sunt supuse capul sau corpul in timpul apelurilor telefonice, iar conform coreenilor Samsung Galaxy S6 Edge va fi mai sigur decat iPhone 6.

  Conform website-ului Samsung din Marea Britanie, Samsung Galaxy S6 Edge va avea un indice sar de 0.306W/Kg, cu aproape 1.3W/Kg mai mic decat cel oficial anuntat de catre Apple pentru iPhone 6. Diferenta este coloasa, iPhone 6 avand un indice SAR de 1.59W/Kg, deci teoretic vorbitul la telefon cu Samsung Galaxy S6 Edge ar trebui sa aiba un efect minim asupra capului nostru. Daca ne uitam la faptul ca Samsung Galaxy S5 are un indice SAR de aproape 1.2 W/Kg, ne putem gandi ca diferenta foarte mare intre indici ar putea avea la baza o greseala in prezentarea informatiilor.

  Avand in vedere ca terminalul inca nu a fost prezentat, nu putem decat sa ne intrebam daca Samsung a gasit o metoda de a face telefoanele mobile mai sigure pentru noi si daca acest lucru este adevarat, oare cat va dura pana cand Apple va actiona la fel?