Camera este unul dintre cele mai importante aspecte in intentia de achizitie a unui smartphone

camera intentie achizitie

  Camera este unul dintre cele mai importante aspecte luate in considerare de catre un utilizator care intentioneaza sa cumpere un smartphone nou, sau cel putina sta sustine Samsung. Conform unui studiu facut recent de catre compania coreeana, Camera se afla pe locul 3 intr-un top al celor mai importante specificatii ale unui smartphone ce urmeaza sa fie cumparat. Pe primul loc se situeaza compatibilitatea cu retelele 4G LTE de mare viteza, pe locul al doilea rezistenta si functionalitatea constanta a terminalelor, autonomia plasandu-se pe locul 4.

  Desi pare greu de crezut, rezolutia ecranului si claritatea acestuia, spatiul de stocare si performantele procesorului si a memoriei RAM ocupa doar pozitia a 5-a, 6-a si a 7-a in topul aspectelor importante. Avand in vedere ca majoritatea producatorilor de terminale Android pun foarte mare accent pe specificatiile tehnice ale terminalelor proprii, ceea ce ne dezvaluie acum Samsung este ca o schimbare de gandire este necesara. Desigur ca niciun producator de terminale Android nu poate face asa ceva pentru ca nu are cu ce sa uimeasca lumea intreaga, Samsung copiind Apple de la funcitonalitate si pana la design.

utilizare smartphone

  Trecand acum la utilizarea smartphone-urilor, majoritatea utilizatorilor inregistreaza poze si trimit mesaje text folosindu-si propriile smartphone-uri, navigarea pe internet trecand pe locul al treilea. Dupa aceea urmeaza trimiterea de poze, email-uri, descarcarea de aplicatii si folosirea jocurilor descarcate din diverse magazine de aplicatii existente pe glob. Practic separat de intentia de achizitie, datele despre utilizare sunt in concordanta cu tot ceea ce am am vazut pana acum din diverse surse.

  Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aspecele pe care se concentreaza utilizatorii cand cumpara un smartphone ?