Tim Cook vorbeste despre masina Apple, Steve Jobs

Tim Cook masina Apple Steve Jobs

  Saptamana trecuta Tim Cook a vizitat Berlinul pentru a discuta cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, dar si a vizita redactia celebrei publicatii Bild, pentru care a dat si un interviu. Daca in Londra a vorbit despre Apple Watch, in Germania Tim Cook a vorbit despre securitate, tema principala de discutie cu Angela Merkel, laudandu-l chiar pe Eduard Snowden pentru curajul de a vorbi despre secretele NSA. Separat Tim Cook a refuzat sa comenteze zvonurile privind masina Apple dezvoltata in Cupertino, iar reactia sa este interesanta, el evitand sa nege existenta unui proiect, semn ca zvonurile au suficient adevar in spate.

We are still secretive about our coming products. So if you ask me what we are working on I’m not going to answer this question.” Asked about the Apple car, he replied simply: “I have read the rumours. I can’t comment on it.”

  Daca zvonurile ar fi fost false, Tim Cook ar fi negat probabil existenta proiectului, desi informatiile privind dezvoltarea sa au contribuit la cresterea pretului actiunilor Apple, insa toate dovezile prezentate pana acum sugereaza faptul ca Apple dezvolta o masina, mai ales ca acum este oficial producator de masini. Vorbim despre Steve Jobs, Tim Cook a afirmat ca fostul CEO Apple a fost cel mai bun profesor al sau, el afirmand ca lumea vorbeste prea mult despre parti ale personalitatii sale si nu despre ceea ce a facut el intr-adevar.

He may not always get the appropriate credit for this, but he was by far the best teacher I ever had. You will probably never read this in a book because people focus on other parts of his personality. He taught me that the joy is in the journey. That it’s not in an event, it’s not in shipping a product or an award. It’s in the journey itself.

  Cook sustine ca de la Jobs a invatat ca bucuria sta in calatorie si nu intr-un eveniment de lansare, lansarea unui produs sau un premiu castigat pentru el, ci in calatoria de a aduce un produs pe piata. Tim Cook a fost adus de catre Steve Jobs in cadrul Apple, a fost ajutat sa “creasca” in cadrul companiei si pus apoi in functia de CEO. Acestea fiind spuse, pe 9 martie il vom vedea pe Tim Cook in direct in cadrul evenimentului pentru prezentarea Apple Watch, iar aici va astept sa discutam despre tot ceea ce vom vedea acolo.