Apple devine in mod oficial producator de masini

Masina Apple comic

  Dupa saptamani de zvonuri cu privire la proiectul prin care este dezvoltata masina Apple, iata ca incepand de astazi compania americana a devenit in mod oficial un producator de masini. Informatia vine direct din documentele oficiale ale subsidiarei elvetiene a Apple, aceasta listand acum printre obiectele de activitate inclusiv fabricarea de masini. Separat de masini, Apple isi listeaza totusi printre activitati si dezvoltarea de : locomotive, masini feroviare, vapoare, avioane, dispozitive care previn furturile, alarme pentru automobile, biciclete, masini de golf, scaune cu rotile, pompe de aer, motociclete, componente aftermarket pentru masini si accesorii pentru toate cele de mai sus.

Vehicles; Apparatus for locomotion by land, air or water; electronic hardware components for motor vehicles, rail cars and locomotives, ships and aircraft; Anti-theft devices; Theft alarms for vehicles; Bicycles; Golf carts; Wheelchairs; Air pumps; Motorcycles; Aftermarket parts (after-market parts) and accessories for the aforesaid goods.

  Includerea unui numar atat de mare de produse in lista de activitati a companiei Apple are rolul de masca adevaratele intentii ale celor din Cupertino, astfel ca nu trebuie sa ne gandim ca vom vedea vreun vapor prea curand. Practic Apple si-a ascuns adevarate planuri intr-o sumedenie de listari pentru produse care nu vor ajunge prea curand pe piata, desi separat de masini, Apple ar putea dezvolta accesorii pentru ele, alarme sau componente. Acestea fiind spuse, Apple a confirmat in mod oficial faptul ca intentiile sale cu privire la dezvoltarea de automobile sunt reale, acum ramane doar sa mai asteptam cativa ani pana cand masina Apple va fi gata.