Prima Pagina Apple Apple devine in mod oficial producator de masini

Apple devine in mod oficial producator de masini

Masina Apple comic

  Dupa saptamani de zvonuri cu privire la proiectul prin care este dezvoltata masina Apple, iata ca incepand de astazi compania americana a devenit in mod oficial un producator de masini. Informatia vine direct din documentele oficiale ale subsidiarei elvetiene a Apple, aceasta listand acum printre obiectele de activitate inclusiv fabricarea de masini. Separat de masini, Apple isi listeaza totusi printre activitati si dezvoltarea de : locomotive, masini feroviare, vapoare, avioane, dispozitive care previn furturile, alarme pentru automobile, biciclete, masini de golf, scaune cu rotile, pompe de aer, motociclete, componente aftermarket pentru masini si accesorii pentru toate cele de mai sus.

Vehicles; Apparatus for locomotion by land, air or water; electronic hardware components for motor vehicles, rail cars and locomotives, ships and aircraft; Anti-theft devices; Theft alarms for vehicles; Bicycles; Golf carts; Wheelchairs; Air pumps; Motorcycles; Aftermarket parts (after-market parts) and accessories for the aforesaid goods.

  Includerea unui numar atat de mare de produse in lista de activitati a companiei Apple are rolul de masca adevaratele intentii ale celor din Cupertino, astfel ca nu trebuie sa ne gandim ca vom vedea vreun vapor prea curand. Practic Apple si-a ascuns adevarate planuri intr-o sumedenie de listari pentru produse care nu vor ajunge prea curand pe piata, desi separat de masini, Apple ar putea dezvolta accesorii pentru ele, alarme sau componente. Acestea fiind spuse, Apple a confirmat in mod oficial faptul ca intentiile sale cu privire la dezvoltarea de automobile sunt reale, acum ramane doar sa mai asteptam cativa ani pana cand masina Apple va fi gata.

 • Pingback: Tim Cook vorbeste despre masina Apple, Steve Jobs()

 • jesu

  Apple SRL

 • Adioff

  Da ! Adica vor fabrica tot !!

 • Sheggy48

  Masina asta nu va exista !

 • Costin

  daca ar putea sa fabrice si un creier pentru Adiboss…

 • jesu

  Au uitat televizorul – sau au renuntat la idea de a-l “revolutiona” si pe ala ?

 • tswhite

  Va costa cât un Bentley GT, sa fie bine ca sa nu fie rău !

 • geonyy

  Parca si vad bișnițari de mașini din târgurile auto care vând mașini cu I.O.S – 10.1

 • Marcel

  Vărul meu are o firmă și a declarat în obiectul de activitate până și construirea de nave spațiale, deși are două magazine.