Huawei Watch – pret ridicol pentru un smartwatch Android Wear

Huawei Watch

  Pretul Huawei Watch, este primul smartwatch Android Wear lansat de catre compania Huawei, este prezentat ca fiind cu mult peste asteptarile utilizatorilor, asta in ciuda faptului ca Apple este intens criticata pentru planurile sale. Desi Huawei Watch are un design interesant si bratari din otel inoxidabil, compania chinezeasca intentioneaza sa ceara 1000$ pentru viitorul sau produs, o suma colosala pentru un smartwatch. Acelasi lucru il spun multi si despre viitorul Apple Watch din otel inoxidabil, insa din moment ce Huawei cere asa ceva pentru un produs propriu, parca preturile Apple nu mai sunt asa ridicole.

  Desi vorbim despre o companie care nu este recunoscuta ca vanzand produse premium pe piata si ceasul in sine nu este vazut ca unul premium, cei de la Huawei intentioneaza sa ceara 1000 de dolari pentru produs. Pretul Huawei Watch de 1000 de dolari este unul foarte mare, avand in vedere ca exista sansa ca nici macar Apple sa nu ceara o suma mai mare de 500 dolari – 600 dolari pentru viitorul sau Apple Watch. In aceasta idee, Huawei Watch va avea parte de reduceri substantiale dupa lansarea Apple Watch, altfel risca sa ramana doar in magazine si la mainile managerilor celor de la Huawei.

  Preturile Apple Watch aparute pana acum pe piata par sa motiveze producatorii competitori sa isi acorde mai multa importanta decat au, astfel ca Huawei isi exagereaza importanta pe piata cu acest produs si preturile pentru versiunile sale.