Prima Pagina Huawei Huawei copiaza Apple pentru Huawei Watch

Huawei copiaza Apple pentru Huawei Watch

Huawei WatchHuawei Watch este cel mai recent smartwatch lansat de catre compania Huawei pe piata, iar intr-un efort de a creste vanzarile acestui produs, chinezii s-au decis sa copieze cea mai noua strategie a companiei Apple.

Saptamana trecuta Apple a anuntat ca ofera 50 de dolari reducere la cumpararea Apple Watch impreuna cu un iPhone, iar cei de la Huawei s-au gandit sa initieze o campanie promotionala similara pentru produsului lor in cazul achizitionarii cu terminalul Nexus 6P.

Cumpararea Huawei Watch cu Nexus 6P prin magazinul online al celor de la Huawei va aduce o reducere de 50 de dolari pentru smartwatch pentru clienti, campania promotionala a chinezilor fiind identica cu cea oferita de catre compania Apple pentru Apple Watch si iPhone.

Cei de la Huawei si-au initiat campania in data de 2 noiembrie, la cateva zile dupa cei de la Apple, deci nu vorbim despre ceva spontan pentru a creste vanzarile produselor, insa nu trebuie sa va mirati de ceea ce face Huawei in momentul de fata similar cu Apple.

Saptamana trecuta v-am spus ca Huawei intentioneaza sa copieze interfata iOS prin angajarea uneia dintre persoanele care a creat interfata unor aplicatii native si web ale companiei Apple, astfel ca 2016 va fi extrem de interesant din acest punct de vedere.

 • Cristi

  Nu stiu cum toata lumea considera ca numai Apple exista pe lumea asta. Astfel de strategii de disount-uri can cumperi mai multe produse ale aceluaisi producator sunt vechi. Nu cred ca m-as insela daca as spune ca sunt vechi de cand omenirea. Atunci cum e posibil sa spunem ca Huawei copiaza Apple can la fel am putea sa spunem ca Apple ii copiaza pe vechii negustori. Pentru mine e fantastic cum lui Apple i se atribuie tot felul de drepturi asupra unor chestii precum apa calda.

 • Viorel Predatorul

  Corect! De ieri s-a facut ceva mai frig afară, și m-am îmbrăcat cu o haină mai groasă. Nu mică mi-a fost mirarea să văd că o mulțime de oameni mi-au copiat ideea: își luaseră şi ei haine mai groase.

 • Costi

  da,dar ti-ai luat haina groasa pentru ca ai vazut ca si 6s e mai gros..ai copiat apple practic

 • Razvan

  :)) @Costi – gg

 • Sigur au un brevet și pe acolo: “iwater”

 • Zsolt

  Da… Toata lumea copiaza Apple. Exact :)) Cel mai pupincurist blog ever :)) Apple peste tot. Apple sus.. Apple Jos..

 • iTu

  in locul celor de la hauwei la cumpararea a 2 produse ca in cazul de fata faceam reducere de 40€ sau 60€. de ce 50€??? dece gauri rotunde la difuzor in partea de jos, de ce??? aaaa….da ca e frig afara.

 • 1mihai

  De ce gauri rotunde:))))))

  iTu esti ….de ras si atat!