Huawei copiaza Apple pentru Huawei Watch

Huawei WatchHuawei Watch este cel mai recent smartwatch lansat de catre compania Huawei pe piata, iar intr-un efort de a creste vanzarile acestui produs, chinezii s-au decis sa copieze cea mai noua strategie a companiei Apple.

Saptamana trecuta Apple a anuntat ca ofera 50 de dolari reducere la cumpararea Apple Watch impreuna cu un iPhone, iar cei de la Huawei s-au gandit sa initieze o campanie promotionala similara pentru produsului lor in cazul achizitionarii cu terminalul Nexus 6P.

Cumpararea Huawei Watch cu Nexus 6P prin magazinul online al celor de la Huawei va aduce o reducere de 50 de dolari pentru smartwatch pentru clienti, campania promotionala a chinezilor fiind identica cu cea oferita de catre compania Apple pentru Apple Watch si iPhone.

Cei de la Huawei si-au initiat campania in data de 2 noiembrie, la cateva zile dupa cei de la Apple, deci nu vorbim despre ceva spontan pentru a creste vanzarile produselor, insa nu trebuie sa va mirati de ceea ce face Huawei in momentul de fata similar cu Apple.

Saptamana trecuta v-am spus ca Huawei intentioneaza sa copieze interfata iOS prin angajarea uneia dintre persoanele care a creat interfata unor aplicatii native si web ale companiei Apple, astfel ca 2016 va fi extrem de interesant din acest punct de vedere.