Prima Pagina Huawei Huawei copiaza Apple pentru Huawei Watch

Huawei copiaza Apple pentru Huawei Watch

Huawei WatchHuawei Watch este cel mai recent smartwatch lansat de catre compania Huawei pe piata, iar intr-un efort de a creste vanzarile acestui produs, chinezii s-au decis sa copieze cea mai noua strategie a companiei Apple.

Saptamana trecuta Apple a anuntat ca ofera 50 de dolari reducere la cumpararea Apple Watch impreuna cu un iPhone, iar cei de la Huawei s-au gandit sa initieze o campanie promotionala similara pentru produsului lor in cazul achizitionarii cu terminalul Nexus 6P.

Cumpararea Huawei Watch cu Nexus 6P prin magazinul online al celor de la Huawei va aduce o reducere de 50 de dolari pentru smartwatch pentru clienti, campania promotionala a chinezilor fiind identica cu cea oferita de catre compania Apple pentru Apple Watch si iPhone.

Cei de la Huawei si-au initiat campania in data de 2 noiembrie, la cateva zile dupa cei de la Apple, deci nu vorbim despre ceva spontan pentru a creste vanzarile produselor, insa nu trebuie sa va mirati de ceea ce face Huawei in momentul de fata similar cu Apple.

Saptamana trecuta v-am spus ca Huawei intentioneaza sa copieze interfata iOS prin angajarea uneia dintre persoanele care a creat interfata unor aplicatii native si web ale companiei Apple, astfel ca 2016 va fi extrem de interesant din acest punct de vedere.

SURSAGH
LIKE
Articolul anteriorMicrosoft reduce spatiul oferit in OneDrive
Urmatorul articolION Belt cureaua care iti incarca smartphone-ul