iOS 9 “imprumuta” o functie a Google Photos (Video)

iOS 9 selectare poze gestIeri v-am vorbit despre noul gest de selectare a pozelor in iOS 9, orice persoana care a instalat noua versiune a sistemului de operare avand posibilitatea de a selecta multiple poze mult mai simplu decat in trecut.

In clipul video de mai jos puteti vedea exact cum functioneaza noua tehnica, simpla apasare a butonului Select, Selectare, si tinerea apasata in dreptul unei poze + glisarea degetului peste ecran va genera o selectie multipla de poze din libraria foto a terminalelor noastre.

Desi unii ar putea spune ca vorbim despre o functie noua implementata de catre compania Apple pentru utilizatori, in realitate ceea ce vedem aici este nimic mai mult decat o functie similara cu cea a Google Photos, serviciul Google fiind anuntat saptamana trecuta.

Desigur ca atat Apple, cat si Google dezvolta o functie de acest gen cu luni inainte ca ea sa fie implementata, deci e putin probabil sa vorbim despre o copiere dupa prezentare, ci doar despre o “potrivire” a functiilor inainte de lansare.

V-am spus zilele trecute ce a furat Apple in iOS 9 de la competitorii sai, insa in cazul acestei functii e greu de spus daca intr-o saptamana(sau doua daca luam in calcul procesul de aprobare al aplicatiei Google Photos in App Store) Apple a copiat aceasta functie.