WhatsApp Messenger va permite marcarea de mesaje importante si va cripta conversatiile

WhatsApp Messenger mesaje importanteWhatsApp Messenger va fi actualizata in viitorul nu foarte indepartat de catre compania WhatsApp si doua noutati majore vor fi disponibile pentru utilizatorii de terminale iPhone din lumea intreaga incepand din momentul publicarii sale.

Prima noutate majora este implementarea unui sistem care permite marcarea unor mesaje ca fiind importante, ele avand afisata o steluta in dreptul lor in interfata de conversatii, aceste mesaje fiind afisate si intr-o interfata speciala din WhatsApp Messenger pentru a fi descoperite mai usor.

Aceasta interfata noua pentru WhatsApp Messenger va fi accesibila din meniul cu informatii pentru contactele salvate in agenta noastra de contacte, astfel ca veti gasi rapid un mesaj la care nu ati raspuns, dar pe care l-ati marcat ca fiind important pentru a oferi un raspuns.

Separat, WhatsApp Messenger urmeaza sa cripteze conversatiile utilizatorilor, fie ca este vorba despre cele individuale sau cele in grup, lipsa unui sistem de securizare a mesajelor aplicatiei fiind una dintre principalele probleme pentru care a fost criticata timp de cativa ani de zile.

WhatsApp Messenger mesaje importante 1

Nimeni nu stie deocamdata cand urmeaza sa fie lansata aceasta actualizare pentru aplicatia WhatsApp Messenger, insa ne putem astepta ca ea sa fie disponibila in urmatoarea luna in App Store pentru terminalele iPhone disponibile in intreaga lume.