Apple interzice descarcarea unor aplicatii

Apple interzicere descarcare aplicatii purchasedApple interzice descarcarea unor aplicatii ale App Store si v-am spus dimineata ca anumite jocuri foarte populare au disparut subit din App Store si sectiunea Purchased in momentul in care dezvoltatorii lor au decis sa nu le mai ofere pentru descarcare.

Unele persoane s-au intrebat daca nu cumva aceasta este o problema pe care App Store o are, insa astazi compania Apple a confirmat faptul ca aplicatiile retrase din descarcare din App Store nu vor mai fi disponibile in sectiunea Purchased pentru download ulterior.

Practic daca un dezvoltator lanseaza o aplicatie cu o problema si o retrage imediat din App Store pentru a genera probleme pentru alti utilizatori, versiunea veche a acelei aplicatiinu va mai putea fi descarcata din sectiunea Purchased pana cand aplicatia nu va fi relansata.

If [developers] remove their apps from the store, they cannot be redownloaded until the app has been resubmitted to the App Store.

Raspunsul echipei de PR a companiei Apple dezvaluie faptul ca aplicatiile vor fi incluse in sectiunea Purchased a utilizatorilor doar atat timp cat ele sunt disponibile pentru distributie in App Store in macar 1 magazin virtual, altfel ele vor disparea complet din acea sectiune.

Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, sectiunea Purchased a App Store ne arata toate aplicatiile cumparate sau doar descarcate intr-un moment sau altul, noi avand optiunea de a le redescarca din nou de acolo, chiar daca in trecut ele fusesera retrase de catre dezvoltatori.

Incepand de luna aceasta lucrurile s-au schimbat, asa ca aplicatiile scoase din vanzare vor disparea si din sectiunea Purchased, deci ar fi bine sa va salvati aplicatiile si in calculataore pentru a le reinstala in viitor.