Apple Store Dubai – cel mai mare Apple Store

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lumeCel mai mare Apple Store a fost deschis oficial astazi in Mall of the Emirates din Dubai, compania Apple creand un magazin potrivit pentru luxul cu care sunt obisnuiti locuitorii din aceasta parte a lumii, iar in imaginile de mai jos puteti vedea exact despre ce vorbesc.

Fiind o replica fidela a Apple Store Bruxelles, noul Apple Store din Dubai a fost deschis in prezenta vicepresedintelui senior al diviziei de retail din cadrul Apple, Angela Ahrendts, el avand o suprafata totala de 4650 de metri patrati.

Conform vicepresedintelui Apple, noul Apple Store este capabil sa serveasca orice clienti in 26 de limbi de circulatie internationala, astfel ca aproape orice persoana care va intra in Mall of the Emirates va avea posibilitatea de a beneficia de ajutorul angajatilor celor din Cupertino pentru a repara sau cumpara produse.

Separat de Apple Store-ul din Mall of the Emirates, compania Apple a deschis un magazin separat in Abu Dhabi, acesta avand dimensiuni mult mai mici, insa acelasi lux impunator, imaginile de mai jos fiind pentru cel mai mare Apple Store din lume, cel din Dubai.

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 1

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 2

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 3

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 4

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 5

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 7

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 8

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 9

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 10

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 11

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 12

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 13

Apple Store Dubai Abu Dhabi cel mai mare din lume 14