Oferta iPhone 4 la Vodafone Romania

La aproape 6 ore de la anuntul Cosmote, iata ca Vodafone a publicat in sfarsit preturile oficiale pentru comercializarea terminalului iPhone 4 prin reteaua proprie de distributie. Vodafone lanseaza nu doar iPhone 4 astazi ci si iPhone 3GS si are in oferta proprie 3 tipuri de terminale iPhone : iPhone 3GS 8GB, iPhone 4 16GB si iPhone 4 32GB.

Pentru aceste terminale Vodafone a pregatit 3 tipuri de abonamente de 19/39/59€ si preturi incepand de la 99€ pentru iPhone 3GS, 199€ pentru iPhone 4 in functie de abonament. Daca doriti sa achizitionati terminalul fara abonament atunci trebuie sa scoateti din buzunar 700€ pentru iPhone 4 16GB si 800€ pentru cel de 32GB.

Din pacate terminalele sunt codate in reteaua Vodafone insa daca achizitionati unul la pret standard atunci aveti posibilitatea de a cere decodare gratuita celor de la Vodafone.

In ceea ce priveste oferta, pot spune cu lejeritate ca daca aveti de gand sa luati un iPhone 4 atunci Cosmote are cea mai buna oferta deoarece preturile la liber sunt mai mici si terminalele sunt deja decodate.

iPhone 4 in oferta Vodafone Romania

Bucuresti – 17 decembrie 2010

iPhone 4 vine in oferta Vodafone Romania incepand de astazi impreuna cu o varietate de planuri tarifare, care acopera toate nevoile de comunicare, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru cei de business.

“Pentru a raspunde interesului extrem de mare al clientilor nostri existenti fata de iPhone 4, le oferim acest terminal, in perioada sarbatorilor de iarna, la preturi speciale, incepand cu 99 de Euro, impreuna cu pachete care includ trafic de date de pana la 1,5 GB, dar si mii de minute in retea, minute nationale, sms-uri si mms-uri. Pentru toti clientii care achizitioneaza un iPhone 4 de la Vodafone, am pregatit 3 planuri tarifare cu beneficii extinse, pentru ca acestia sa se poata bucura din plin de experienta utilizarii unui iPhone 4 in cea mai performanta si extinsa retea de Internet mobil din Romania”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania.

iPhone 4 poate fi achizitionat incepand din 17 decembrie in 25 de magazine Vodafone din toata tara, dar si online la www.vodafone.ro/iphone.

Promotional, clientii existenti Vodafone beneficiaza de preturi speciale pentru iPhone 4, impreuna cu abonamentele speciale iPhone, pe 2 ani:

– iPhone 4 16 GB la 99 Euro, impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB

– iPhone 4 32 GB la 199 Euro, cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

Aceleasi planuri tarifare sunt disponibile si clientilor noi care achizitioneaza un iPhone de la Vodafone.

Vodafone Romania are cea mai extinsa si performanta retea de Internet mobil din Romania, care acopera peste 12.000 de localitati din toata tara si 90% din populatie, la viteze de pana la 21,6 Mbps. Vodafone este singurul operator din Romania care a lansat servicii 3G in banda 900 MHz la nivel national, in urma unei investitii de zeci de milioane de Euro, pentru a putea oferi clientilor sai o experienta superioara de utilizare a Internetului mobil.