Black Friday 2015 la Digi Mobil

Black Friday 2015 Digi MobilDaca tmarii operatori de telefonie mobila au acum reduceri, Digi Mobil participa la Black Friday 2015 cu propria oferta de reduceri pentru cei care vor fi interesati sa-i incerce serviciile.

Conform ofertei comerciale cei de la Digi Mobil ofera 50% reducere la abonamente chiar si pentru un an de zile, asta in situatia in care incheiati un abonament nou impreuna cu o serie de prieteni, deci nu veti beneficia de o asemenea reducere chiar in orice fel de conditii.

Pentru cei care vin fara prieteni, Black Friday 2015 la Digi Mobil inseamna reducere de 50% pentru 8 luni de abonament, preturi de la 1 euro pentru abonamente si telefoane mobile la preturi promotionale, iar mai multe detalii vedeti in comunicatul de mai jos.


 

Vino cu numarul tau la Digi Mobil si primesti 50% reducere la abonament, chiar si pentru 12 luni!

Automat, 8 luni de abonament

Cauta magazinele Digi, vino cu numarul tau de telefon in reteaua Digi Mobil si primesti reducere la orice abonament de telefonie mobila, timp de 8 luni. Profita acum de preturile de la 1 euro/abonament (TVA inclus)!

Inmulteste castigul si imparte-l cu prietenii!

Daca iti anunti si prietenii sa vina la Digi Mobil, primesti inca 2 luni de reducere la abonament pentru fiecare dintre pana la 2 prietenii adusi in reteaua noastra! Primesc si ei cate 2 luni de reducere, pentru abonamentul lor Digi Mobil.

Convorbiri si internet la cele mai mici preturi plus smartphone-uri gratuite sau in 12 rate fara dobanda

Tu si prietenii tai puteti alege dintre o gama variata de abonamente cu preturi de la 1 euro (TVA inclus) , care va aduc beneficii maxime:

  • Convorbiri nelimitate in reteaua Digi
  • Convorbiri incluse sau nelimitate in retelele fixe si mobile nationale si internationale
  • Internet mobil cu trafic nelimitat
  • Viteze de acces in retelele 3G si 4G
  • Fara limita de trafic la viteza maxima in retelele 4G pana la finele anului
  • 200 MB lunar in roaming national

Alegeti si un smartphone 3G sau 4G, GRATUIT sau in 12 rate fara dobanda!