Facebook testeaza o noua functie importanta pentru iPhone si iPad

Facebook testeaza o noua functie importanta pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, aceasta avand menirea de a ne tine si mai mult conectati de aplicatia oferita de catre ei.

Mai exact, Facebook implementeaza un nou browser in aplicatia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, acesta urmand a oferi mai multe functii fata de sistemul webview pe care aplicatia il ofera in momentul de fata, utilizatorii putand beneficia partial de functionalitatea unui browser standard.

In imaginea de mai sus puteti vedea diferenta dintre browserul vechi si cel nou oferite de catre compania Facebook, cel vechi oferind doar posibilitatea de a accesa pagini web fara a parasi aplicatia, in timp ce browserul nou vine su o serie de functii ale unui browser normal.

Mai exact, noul browser ofera posibilitatea de a accesa si alte pagini web in afara celei deschise din aplicatie, utilizatorii putand folosi o bara de adresa pentru a introduce orice fel de URL, deci nu mai suntem limitati doar la ceea ce accesam dintr-o simpla postare.

Dupa accesarea paginii, noul browser ne va afisa numarul de like-uri pe care ea o are, ne va permite sa folosim butoane pentru a reveni la o pagina vizitata anterior cu butoane back/forward, ne va permite sa facem bookmark-uri pentru pagini, iar un nou meniu va oferi acces la o serie de functii ce deocamdata nu au fost dezvaluite.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat noul browser pentru platforma iOS, insa el se afla in proces de testare de cateva luni si probabil nu va fura foarte mult pana cand utilizatorii se vor putea bucura de el.