Samsung Galaxy S7 este cel mai bun smartphone din lume

Samsung Galaxy S7 este cel mai bun smartphone din lume binecunoscutei publicatii americane Consumer Reports, ea publicand in cursul acestei zile un articol in care explica si de ce smartphone-ul Samsung a intrecut iPhone 6S in top-ul sau global.

Conform celor de la Consumer Reports, Samsung Galaxy S7 rezistent la apa, cu slot microSD, performante de top si autonomie buna pentru baterie i-a convins sa ii acorde titlul de cel mai bun smartphone din lume, iPhone 6S fiind trecut pe loc secund.

Separat cei de la Consumer Reports au laudat Samsung Galaxy S7 pentru capacitatea de a inregistra poze grozave folosind camera integrata, clipurile video fiind deasemenea de o calitate net superioara celei oferite de catre orice alte smartphone-uri de pe piata.

Combinand toate acestea si cu un design care este pe masura renumelui seriei Galaxy, cei de la Consumer Reports considera Samsung Galaxy S7 ca fiind cea mai buna alegere pe care orice consumator o poate face in momentul de fata.

THE NEW GALAXY S7 AND S7 EDGE BRING BACK WATER-RESISTANCE AND EXPANDABLE MEMORY. THEY EARN EXCELLENT BATTERY LIFE SCORES, AND TURN IN TOP-NOTCH PERFORMANCE IN OTHER AREAS. THESE NEW MODELS AREN’T JUST SAMSUNG’S BEST SMARTPHONES, BUT, PERHAPS, THE BEST SMARTPHONES. AND THEY NOW SIT ATOP OUR RATINGS. THE NEW GALAXY S7 AND S7 EDGE BRING BACK WATER-RESISTANCE AND EXPANDABLE MEMORY. THEY EARN EXCELLENT BATTERY LIFE SCORES, AND TURN IN TOP-NOTCH PERFORMANCE IN OTHER AREAS. THESE NEW MODELS AREN’T JUST SAMSUNG’S BEST SMARTPHONES, BUT, PERHAPS, THE BEST SMARTPHONES. AND THEY NOW SIT ATOP OUR RATINGS.