Samsung Galaxy Note 6 va avea 8 GB RAM

Samsung Galaxy Note 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Samsung si se pare ca terminalul va fi o bestie din punct de vedere al specificatiilor, el urmand a folosi o versiune speciala a chip-ului Qualcomm Snapdragon 820 care va fi echipat si cu 8 GB RAM.

Samsung Galaxy Note 6 va avea 8 GB RAM si informatia vine direct din China, sursa tuturor zvonurilor privind smartphone-uri aflate inca in proces de dezvoltare, iar ea este cat se poate de credibila avand in vedere ca Samsung a impins totdeauna limitele tehnologiei in produsele sale.

A avea 8 GB RAM intr-un smartphone parea o nebunie acum 3 ani de zile, insa iata ca in 2016 totul este o realitate cu care multi se vor obisnui foarte usor, cantitatea fiind imensa daca ne gandim ca majoritatea laptop-urilor sau calculatoarelor vandute in ziua de astazi nu au atat RAM.

Cei 8 GB RAM din Samsung Galaxy Note 6 vor fi cel mai probabil DDR 4, majoritatea smartphone-urilor actuale avand acest tip de RAM integrat, iar cu tot acest hardware incorporat terminalul ar trebui sa fie cel mai rapid de pe planeta, mai ales ca ar urma sa aiba un procesor tactat la 2.6 GHz.

Galaxy Note6/Xperia Unknown/G Flex3:Qualcomm 823/MSM8996Pro; 64Bit Kryo Quad-Core(2.6GHz x2+2GHz x2/3.0GHz + 2GHz x2,Smart Drive) CPU; Adreno 530 GPU(720MHz); Hexagon 680 DSP; LPDDR4 Memory(Up to 8GB,2166MHz dual-channel); Up to 25 MP camera,Spectra14-bit dual-ISP.

Momentan Samsung Galaxy Note 6 pare a fi un smartphone cu specificati iimpresionante, insa chiar daca el va avea toate aceste componente inca nu sunt convins ca daca va fi pus fata in fata cu iPhone va fi mai rapid in testele de utilizare ale aplicatiilor.

Separat de acestea, Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea o camera de 25 de megapixeli, insa aceasta parte a zvonului pare improbabila avand in vedere ca am vorbi despre o dublarea a numarului de megapixeli ai Samsung Galaxy S7.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti acum de al vostru iPhone cu 2 GB RAM ?